Lectura del manifest "Compromís amb la República Catalana".
celrà.cat » General » Celrà s’adhereix a la campanya ‘Republiquem’, amb motiu de l’1-O

Celrà s’adhereix a la campanya ‘Republiquem’, amb motiu de l’1-O

Lectura del manifest "Compromís amb la República Catalana".L’Ajuntament de Celrà s’ha adherit a l’acció conjunta que va proposar l’Associació de Municipis per la Independència per al dilluns 1 d’octubre. A les 9 del matí es va fer la penjada d’una pancarta amb el lema “Republiquem” a la façana de l’ajuntament. A les 12 del migdia, el tinent d’alcalde, Josep Bartis, va fer la lectura del manifest Compromís amb la República Catalana (a la fotografia).

La campanya “Republiquem”, impulsada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), té com a objectiu aplegar tot un seguit d’activitats que posin en relleu i evidenciïn el compromís del món local en la construcció de la República Catalana.