celrà.cat » General » L’Ajuntament obre un vial entre la ctra. de Juià i l’avda. Països Catalans

L’Ajuntament obre un vial entre la ctra. de Juià i l’avda. Països Catalans

Nou vial a la zona de les FalgueresL’Ajuntament de Celrà ha obert un vial de connexió al sector de les Falgueres, entre la carretera de Juià i l’Avinguda Països Catalans. Aquesta nova actuació té com a objectiu alleugerir la circulació pels carrers Costa Brava i Aumet i a l’avinguda Països Catalans. L’obertura d’aquest vial ha de contribuir a millorar el trànsit en tota aquesta zona, on es troben l’Escola Municipal de Dansa, l’Institut de Celrà i l’escola Les Falgueres. També cal destacar la creació de noves places d’aparcament i la millora de la seguretat viària de la zona.

La Junta de govern local, en sessió del dia 5 de juny de 2018, va acordar adjudicar el contracte menor d’obres per a la urbanitzacio d’un vial al sector SUD-02 “Les Falgueres” a favor de l’empresa Salvador Serra, S.A., per un import de 37.845 euros (IVA exclòs), en ser l’oferta més econòmica de les tres rebudes.