celrà.cat » General » Els Mossos alerten sobre falses inspeccions de gas a les comunitats de veïns

Els Mossos alerten sobre falses inspeccions de gas a les comunitats de veïns

Cartell de les falses inspeccions que ha aparegut a diverses comunitats de veïnsEls Mossos d’Esquadra han fet pública una nota en què alerten sobre el fet que diverses comunitats de veïns estan rebent un comunicat en què s’informa que l’empresa Gas Natural ha passat a anomenar-se Naturgy i que treballadors de l’empresa Audax Energía passaran pels domicilis per informar els veïns i confirmar-ne les dades. La nota de la policia explica que el que fan realment és fer-se amb dades personals i bancàries dels veïns per, posteriorment, cometre il·lícits penals.

Això no ho està fent Gas Natural, ja que el canvi de nom per Naturgy és un només una acció comercial i d’imatge que en cap cas modifica les relacions contractuals amb els clients. Per aquest motiu, cap persona de Gas Natural o que actui realment en nom seu no els ha de demanar cap tipus de dada personal ni bancària. L’empresa Audax Energía també s’ha desvinculat totalment d’aquesta falsa campanya de revisions i ha manifestat la seva intenció de denunciar els fets.

A la imatge adjunta podeu veure el cartell que ha aparegut en diverses comunitats de veïns.