celrà.cat » General » Es faran millores als paviments del carrer Ter i del carrer Nòria

Es faran millores als paviments del carrer Ter i del carrer Nòria

Carrer TerEl ple municipal del 10 de juliol va aprovar una modificació pressupostària per a pavimentar un tram del carrer Ter i un altre del carrer Nòria, al polígon industrial. Aquesta actuació servirà per millorar les condicions del ferm en trams que es troben en molt mal estat, amb la reparació dels forats que presenta el ferm actualment. Concretament s’actuarà sobre una superfície total de 7.645 metres quadrats, un tram de 250 m del carrer Nòria, i un tram de 900 m del carrer Ter.

El pressupost de l’obra de millora de la pavimentació està valorat en 83.243,64 euros. El consistori preveu realitzar aquestes obres el mes de setembre, un cop transcorregut els 15 dies d’exposició pública de la modificació pressupostària i la posterior licitació de l’obra.

Aquesta actuació s’emmarca en les millores fetes els darrers anys en el polígon industrial (nova lluminària led, nova senyalització, negociació de l’ampliació de la depuradora, repintat d’aparcaments i senyalització).