celrà.cat » General » Millores al Centre Cultural La Fàbrica per augmentar l’estalvi energètic

Millores al Centre Cultural La Fàbrica per augmentar l’estalvi energètic

L’Ajuntament va a portar a terme durant l’any 2017 unes obres de millora de l’envolupant del Centre Cultural La Fàbrica, amb l’objectiu de millorar-ne l’eficiència energètica. Aquesta actuació es va concentrar en el primer pis de l’edifici, ocupat per l’Àrea de Cultura i dues aules polivalents, i va comptar amb una subvenció de la Diputació de Girona. Entre altres accions, es van canviar els tancaments d’un sol vidre per altres de doble vidre que permetran un important estalvi energètic i un major comfort per a les persones usuàries de les instal·lacions.

El cost d’aquestes actuacions va ser de 12.338,61 €, dels quals 5.767,94 corresponen a l’ajut de la Diputació, dins la subvenció Del Pla a l’Acció 2017.

Els treballs portats a terme al Centre Cultural La Fàbrica el 2017 vénen a completar els que s’hi han anat fent des de 2014, amb els mateixos objectius d’estalvi energètic, i que han afectat les quatre plantes de l’edifici.

La subvenció Del Pla a l’Acció de la Diputació inclou dues línies més: el primer informe de seguiment del PAES (Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible), amb un cost de 1.028,50 €, subencionat amb 450 € per la Diputació, i la instal·lació d’un punt de recàrrega semiràpid per a vehicles elèctrics, amb un cost de 17.256 €, subvencionat per la Diputació amb 3.000 €.