» » S’ha presentat l’estudi sobre la viabilitat d’una piscina coberta a Celrà

S’ha presentat l’estudi sobre la viabilitat d’una piscina coberta a Celrà

Tema General | 0

El 26 d’abril es va presentar a l’Ateneu l’estudi sobre la viabilitat de construir a Celrà una piscina coberta que l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament va encarregar a l’empresa Sportgest. L’estudi parteix de dades estadístiques sobre la pràctica d’esport de la població catalana i, en particuar, de la natació, per fer uns càlculs de les quotes que haurien de pagar les persones que s’abonessin a l’equipament. El resultat mostra que el servei tindria un cost elevat, tant per a les persones usuàries com per a les arques municipals, en el supòsit que l’Ajuntament assumís una part del cost de manteniment per poder abaratir les quotes.

Podeu consultar la documentació que es va presentar durant l’exposició de l’anàlisi als enllaços següents: