L'associacionisme viu i dinàmic és un dels trets característics del poble de Celrà. Les entitats del poble organitzen moltes activitats i contribueixen en gran mesura a l'activitat cultural de Celrà.

Entitats culturals

Amb l'objectiu de defensar la nostra llengua, les nostres tradicions i la nostra cultura, organitza anualment el Correllengua al municipi; amb una cercavila, un sopar, l'actuació d'un grup d'animació infantil... (més…)

Amb l'objectiu de fomenta la sardana a la nostra població l'Agrupació Sardanista de Celrà organitza cursets d'ensenyament de sardanes, audicions i concerts. Aquesta entitat també ha editat un CD de sardanes. (més…)

Entitat que edita la revista de La Llera del Ter que tracta dels temes locals d'actualitat, de recerca històrica, d'art i cultura popular dels municipis de Celrà, Bordils i Flaçà.

Els fins d'aquesta entitat són: La defensa, millora, coordinació d'esforços de tot tipus per la promoció d'activitats dedicades al lleure en l'àmbit de la cultura, teatre, lleure, activitats d'esports i altres. (més…)

Posa en escena els pastorets a Celrà: habitualment es representen a l'Ateneu de Celrà, encara que la voluntat dels membres de l'entitat és fer alguna actuació en pobles de l'entorn en un futur proper. (més…)

El seu principal objectiu és vetllar per aconseguir una bona organització del pessebre vivent del municipi, que cada any se celebra el 26 de desembre pels carrers del nucli antic de Celrà. (més…)

Entitat que organitza el Mercat de Reciclatge i Brocanters de Celrà. (més…)

L'objectiu d'aquesta entitat és jugar i fer conèixer el joc de l'Scrabble. (més…)

Entitat cultural sense ànim de lucre relacionada amb el mon de la percussió. (més…)

Durant els dies de la Festa Major, porta a terme el Celrà s'Engalana, una mostra de representacions florals en diversos espais interiors i exteriors del poble. (més…)

El Cineclub 21 va iniciar la seva activitat el 2011, tot prenent el relleu de l'històric Cineclub 2001. (més…)

Organitza i planifica la revetlla del Barri de Sant Feliu que se celebra el primer dissabte de juliol a la placeta de l'Ateneu. (més…)

Vetlla per l'organització, la planificació i el bon desenvolupament de la Cavalcada de Reis de Celrà, que s'organitza cada any per l'arribada de Ses Majestats, la tarda del 5 de gener. (més…)

Promou la creació de diferents espais relacionats amb la lectura: d'intercanvi de llibres i de venda de llibres a baix cost. (més…)

Entitat que té cura de l'organització, entre altres esdeveniments, de la festa major de Celrà. (més…)

Associació que organitza la trobada de cotxes clàssics que es fa cada any per la festa major de Celrà. (més…)

Té com objectiu solidaritzar-se amb les persones perjudicades per les injustícies que ens envolten. Organitza activitats i col·labora amb altres entitats, sempre a través de la cuina. (més…)

Galanthus és una entitat dedicada a l'estudi i a la divulgació del Medi Ambient en totes les seves vessants. (més…)

Grup de Geganters de Celrà, encapçalats per en Sixt i la Lola, els gegants del poble. (més…)

L'objectiu principal de L'animal a l'esquena és instaurar els vincles i les connexions entre creadors, pensadors i públic. (més…)

Els seus principals objectius són el foment de la creació, la producció i la difusió de les arts escèniques en qualsevol dels seus àmbits. (més…)

Associació de persones formades en diverses arts escèniques i educatives, amb interessos comuns vers la cultura i la comunitat, que treballem periòdicament per generar situacions i projectes. (més…)

Els objectius del Taller d'Història de Celrà són investigar i promoure estudis científics i culturals sobre el municipi, col·laborar en la salvaguarda del patrimoni històric, científic, natural i ecològic de la nostra població. (més…)

Toc de teatre té com objectiu la promoció del teatre amateur de Celrà, amb la preparació i la representació d'espectacles i accions teatrals al municipi i arreu de les comarques gironines. (més…)