A banda de l'oferta cultural més convencional, Celrà té la peculiaritat d'organitzar de fa molts anys diverses activitats que tracten diferents formes d'expressió artística, gràcies als diversos col·lectius i associacions culturals ubicats al municipi. Aquesta variada oferta enriqueix l'activitat del poble i encomana a tota els celranecs a una participació activa en l'activitat cultural local.

Sindriada poètica

Fira de tardor que té lloc a mitjan novembre al Bari Vell. Conté activitats relacionades amb la natura i més específicament amb el món dels bolets. Entre d'altres activitats, hi trobem una exposició de bolets a l'Ateneu, espectacles de música i de dansa al carrer i tallers per a la mainada. La major part dels actes tenen lloc a la plaça de l'Església.

El ressupó

Pels voltants del dia de Sant Jordi, a la plaça de l'Església i la plaça Catalunya hi trobem parades de les diferents entitats del poble. La Fira d'Entitats és un espai de trobada i de difusió de les activitats que porten a terme les associacions al llarg de l'any. La programació es completa amb concerts, animació infantil i altres activitats per a totes les edats. També hi ha servei de bar.

Celrà caminat

És una fira de degustació de productes cuits a la brasa (carns, peixos i verdures) que es fa a principis del mes de juliol. També hi ha diversos tipus de degustacions de menjar i begudes en col·laboració amb els establiments del municipi. A més de l'oferta gastronòmica, hi ha actuacions de música en viu, exposicions i ludoteca infantil. La Fira de la Brasa s'instal·la a l'entrada del poble des de Bordils, prop de la carretera de Palamós.

Dijous a la fresca

Cada any a finals de novembre a Celrà s'organitza aquesta fira perquè la gent del poble pugui vendre els productes els quals ja no volen fer ús i que poden ser d'interès per a altra gent. Aquesta fira es fa a la plaça de l'Estació. Per a poder-hi participar heu de posar-vos en contacte amb l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament via correu: mediambient@celra.cat.