celrà.cat » General » Informació sobre els casals d’estiu 2024 de l’Ajuntament i les entitats a Celrà

Informació sobre els casals d’estiu 2024 de l’Ajuntament i les entitats a Celrà

L’Ajuntament i les entitats de Celrà que organitzen casals i activitats culturals, esportives o de lleure per a infants i joves han publicat les propostes que posen a disposició de les famílies.
Les primeres preinscripcions comencen el 4 de març.

Com els anys anteriors, l’Ajuntament ha editat el desplegable Casals i tallers d’estiu, on trobareu els detalls de cadascuna de les propostes: el Casal artístic, el Casal jove, el Casal de l’Esplai, els tallers de l’Escola de Dansa i tres casals esportius: de futbol, de rítmica i de patinatge.

Consulteu tota la informació dels casals que organitzen l’Ajuntament i les entitats de Celrà, amb enllaços als webs de cadascun i els terminis d’inscripció, al tríptic informatiu que conté els detalls de les diferents ofertes.

👉 Tríptic informatiu: Casals i tallers d'estiu 2024 (pdf)

Torna el Casal Artístic de l'Escola Municipal d'Art de Celrà

Un any més, l’Escola Municipal d’Art de Celrà i l’Àrea de Cultura organitzen el Casal Artístic, amb la voluntat d’oferir un espai de creació i oci per a aquells infants que tinguin ganes d’experimentar, inventar, crear i passar-s’ho bé a través de l’art.

Aquest any, la temàtica escollida és l’obra artística de Caspar David Friederich, pintor paisatgista del romanticisme alemany del segle XIX, conegut pels seus paisatges al·legòrics que reflexionen sobre la naturalesa i el món natural.

També hi haurà temps per divertir-se i fer jocs d’aigua a la piscina municipal de Celrà.

👉 Més informació a celracultura.cat