celrà.cat » General » Celrà acull la hackató, dins el projecte Hebe d’empoderament juvenil

Celrà acull la hackató, dins el projecte Hebe d’empoderament juvenil

En el marc del projecte d’investigació sobre empoderament juvenil Hebe, en el qual l’àrea de Joventut de l’Ajuntament de Celrà ha col·laborat amb la UdG, el divendres 1 de desembre s’organitza una hackató jove a Celrà.

Una hackató és un esdeveniment organitzat en què es troben durant un període curt de temps (unes hores o uns dies) diverses persones per a col·laborar en la creació d’un projecte comú o en la recerca de solucions a un repte compartit.

A Celrà això es concretarà en la trobada d’unes trenta persones joves la tarda del divendres 1 de desembre per, mitjançant diverses dinàmiques guiades i en equips de quatre persones, proposar projectes que donin resposta al següent repte: Implicar la diversitat de joves de Celrà en activitats del municipi.

A partir de les propostes que sorgeixin de la hackató, l’Ajuntament de Celrà es compromet a treballar per poder tirar endavant alguns d’aquests projectes.

La Hackató és una metodologia de treball en què diferents persones amb perfils diversos s’organitzen per trobar solucions a reptes o problemàtiques de determinats àmbits. El concepte prové del sector de les noves tecnologies i la informàtica, que és on es van desenvolupar per primera vegada hackatons i en l’actualitat s’ha traslladat a altres sectors com l’educatiu o el social, on ha demostrat les seves potencialitats.

✅ Encara us hi podeu inscriure a https://celra.cat/hackatocelra

? Més informació al web del projecte Hebe