celrà.cat » Ple municipal » Acords aprovats al ple municipal ordinari del 20 de desembre de 2022

Acords aprovats al ple municipal ordinari del 20 de desembre de 2022

Imatge del ple del 8 de novembre de 2022El ple ordinari de l’Ajuntament de Celrà que va tenir lloc el 20 de desembre va aprovar per unanimitat els acords següents:

– Aprovació de l’acta de la sessió ordinària del dia 8 de novembre de 2022 i de la sessió extraordinària del dia 29 de novembre de 2022.

– Dictamen sobre l’aprovació del text refós de l’avantprojecte titulat “Urbanització arranjament plaça del Mercat de Celrà”.

– Dictamen sobre el conveni de col·laboració amb el Consorci de Benestar Social i el Consell Comarcal del Gironès per executar el Servei d’Atenció Diürna de Celrà.

– Dictamen sobre el conveni marc de col·laboració entre el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt i l’Ajuntament de Celrà per al desenvolupament del Programa d’Acollida i Mediació Comunitària del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt.

– Dictamen sobre l’aprovació del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Juià per al tractament de les aigües residuals de Juià a l’EDAR de Celrà.

– Dictamen sobre l’aprovació del conveni de col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Martí Vell per al tractament de les seves aigües residuals a l’EDAR de Celrà.

– Dictamen sobre l’adhesió al Pla de Serveis en matèria cultural oferts pel Consell Comarcal del Gironès.

– Dictamen sobre l’adhesió a l’Agenda Digital dels municipis de Catalunya impulsada pel Consorci Localret.

– Dictamen sobre l’adhesió a la Declaració institucional del 25N.

– Dictamen sobre l’aprovació de la declaració de la xifra oficial d’habitants de Celrà a 1 de gener de 2022.

El ple es va emetre en directe per Ràdio Celrà. Podeu escoltar la gravació d’aquesta sessió i les anteriors a l’apartat de podcasts del web de l’emissora:

? https://radio.celra.cat/programs/plemunicipal12042016