celrà.cat » General » Veniu a les trobades veïnals i participeu en els pressupostos de l’any vinent

Veniu a les trobades veïnals i participeu en els pressupostos de l’any vinent

logo participaEls tres primers dijous de juny tindran lloc un seguit de trobades veïnals en què l’alcalde i els membres de l’equip de govern municipal es reuniran amb la ciutadania per parlar de l’actualitat del municipi i del barri. Aprofitant l’ocasió, també s’explicarà el funcionament dels propers Pressupostos participatius de 2023.

El calendari de les trobades és el següent:

  • Dijous 2/06

Sector de la ctra. de Palamós i el c/ Cabanya. A les 20 h a la sala de plens de l’Ajuntament.

  • Dijous 9/06

Sector del Barri Vell i els Masos. A les 20 h al Teatre L’Ateneu.

  • Dijous 16/06

Sector del Polígon Residencial. A les 20 h al Centre de Promoció Econòmica

El procés participatiu per al pressupost municipal de 2023 s’inicia amb la recollida de propostes, oberta del 10 de juny al 10 de juliol, mitjançant l’eina de participació ciutadana Que ningú parli per tu, disponible a l’adreça participa.celra.cat. El pressupost en el qual es pot incidir serà de 30.000 €.

En aquesta primera fase, la ciutadania pot presentar un total de 5 propostes, que es valoraran posteriorment.

De l’11 de juliol a l’11 de setembre, es farà la valoració econòmica i tècnica segons els requisits de participació. Totes les propostes denegades tindran un raonament tècnic de la seva no inclusió en la votació final.

La tercera fase, o de votació final, tindrà lloc del 12 al 25 de setembre. Cada persona podrà votar-hi fins a tres propostes, amb l’atorgament de 3 punts a la proposta que més li agradi, 2 punts a la segona i un punt a la darrera.