celrà.cat » General » L’Ajuntament rep una subvenció de l’Àrea de Noves Tecnologies de la Diputació

L’Ajuntament rep una subvenció de l’Àrea de Noves Tecnologies de la Diputació

Imatge del web de l'Ajuntament de CelràLa Diputació de Girona ha concedit una subvenció de 2.754,42 a l’Ajuntament de Celrà per a la renovació de maquinari i programari informàtic. Aquesta subvenció forma part del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2021, un programa que, d’acord amb les funcions d’assistència i cooperació als municipis, vol incentivar les inversions municipals, contribuir al finançament dels serveis municipals obligatoris i promoure les activitats de caràcter cultural.

Entre altres projectes, la quantitat subvencionada ha contribuït a la renovació d’equips informàtics de l’Ajuntament i la creació d’un nou web per a l’Escola Municipal de Dansa.

Logo Diputació de Girona