celrà.cat » General » L’Ajuntament de Celrà, distingit amb el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública

L’Ajuntament de Celrà, distingit amb el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública

El web de l’Ajuntament de Celrà es troba entre els que han estat distingits amb el segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, en l’edició 2020 d’aquesta iniciativa impulsada pel Grup d’Investigació ComSET (Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència) de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Celrà compleix amb un 86,54% (45 de 52) dels indicadors que ha avaluat el Consell Certificador de segell en la seva darrera reunió, el 20 d’abril passat.

Els ítems avaluats són molt variats i fan referència a qüestions com la publicació de les actes dels plens i de les juntes de govern, la informació pública sobre el pressupost municipal, els contractes o les subvencions, entre altres.

Els podeu consultar al web del Mapa Infoparticipa: https://www.mapainfoparticipa.com/index/mapa/celra

Està previst que se celebri un acte sobre l’estat de la transparència a les administracions, amb el lliurament dels guardons el 10 de maig vinent, a l’Auditori de la UAB.