celrà.cat » General » Convocatòria i ordre del dia del ple ordinari del 9 de març

Convocatòria i ordre del dia del ple ordinari del 9 de març

El dimarts 9 de març va tenir lloc el ple municipal ordinari del mes, en sessió presencial i oberta al públic amb aforament limitat al Teatre l’Ateneu de Celrà en la qual, l’actual alcalde de Celrà, Daniel Cornellà, va renunciar a la seva condició de regidor i alcalde de l’Ajuntament de Celrà.

La sessió es va poder seguir en directe al canal de Youtube de l’Ajuntament i per Ràdio Celrà. La gravació està disponible al canal de Youtube i a l’enllaç del podcast.

Podeu consultar l’ordre del dia a continuació.

Ordre del dia:

I. PART RESOLUTIVA

1. Aprovació de l’acta de la sessió ordinària de data 9 de febrer de 2021.

PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA DIRECTORIAL

2. Dictamen sobre l’aprovació de l’addenda al conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Gironès i l’Ajuntament de Celrà per a l’impuls de l’ocupació juvenil al Gironès a través del programa referent d’ocupació juvenil (expedient x97/2020).

3. Dictamen sobre l’aprovació de l’expedient de licitació per a la contractació del servei de neteja d’edificis municipals, mitjançant procediment obert i amb assenyalament de diversos criteris d’adjudicació (expedient x939/2020).

4. Moció de suport a Pablo Hásel (expedient x301/2021).

5. Moció de suport per a l’aprovació d’una Llei d’amnistia (expedient x317/2021).

6. Moció per donar suport als encausats i encausades per les manifestacions a la Jonquera (expedient x353/2021).

7. Manifest Dia Internacional de la Dona Treballadora (expedient x277/21).

Totes les propostes es van aprovar per unanimitat, excepte les mocions 4, 5 i 6, que es van aprovar per majoria absoluta, amb el vot favorable de tots els grups excepte el del PSC, que s’hi va abstenir.

II. PART DE CONTROL

8. Donació de compte d’assumptes relatius a personal.

9. Donació de compte de decrets de l’Alcaldia.

10. Assumptes de caràcter urgent.

11. Precs i preguntes.

12. Prendre coneixement de la renúncia del Sr. Daniel Cornellà Detrell, regidor del grup municipal CUP-AMUNT, a la seva condició de regidor i alcalde de l’Ajuntament de Celrà (expedient x350/2021).