» » El 10 de desembre arriba la V edició del DesembrEnDansa en plena represa

El 10 de desembre arriba la V edició del DesembrEnDansa en plena represa

Tema General | 0

Del 10 al 13 de desembre tindrà lloc a Celrà la V edició del cicle de dansa Desembrendansa, una edició inevitablement marcada per la incertesa del context de pandèmia que estem vivint. Però malgrat els nombrosos entrebancs, derivats de les mesures que limiten al sector cultural, s’ha apostat per tirar endavant el cicle.

Enguany el cicle ja s’havia previst com a una any especial pel fet de celebrar la seva cinquena edició que en el context actual potser no serà exactament una programació com la que es va dissenyar d’inici, però hi haurà dansa, moviment, cultura i emocions.

La programació del DesembreEnDansa, es desenvolupa en tres eixos principals: la formació, l’exhibició i la creació.

El cicle s’impulsa des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Celrà amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Dansa de Celrà i L’animal a l’esquena i pretén unificar el compromís i la llarga trajectòria del municipi en els àmbits de la formació i en els projectes de creació d’arts escèniques.

La mostra, que es desenvoluparà durant quatre dies, tindrà lloc a diverses localitzacions del poble, concretament a L’animal a l’esquena (Mas Espolla), la plaça de l’Església, l’interior de l’Església, el Teatre L’Ateneu de Celrà, la Biblioteca Municipal i la Fàbrica de Celrà.

Si la normativa ho permet, els espectacles de sala i de carrer es complementaran amb diversos tallers, dirigits a joves a partir de 14 anys i a persones adultes i impartiran les ballarines i creadores convidades, on es treballaran diversos llenguatges artístic i de moviment.

Es pot consultar tota la programació i novetats a ateneu.celra.cat i a través de les xarxes socials de l’Ateneu de Celrà (@teatrelateneudecelra).

Us oferim el vídeo promocional d’aquesta edició: