» » L’ajuntament edita el catàleg nadalenc del comerç i els serveis de Celrà

L’ajuntament edita el catàleg nadalenc del comerç i els serveis de Celrà

Tema General | 0

S'ha repartit a totes les llars del municipi el programa "Nadal a Celrà", un catàleg nadalenc que inclou la informació de les activitats culturals i familiars d'aquestes festes i les propostes del comerç i els serveis locals del poble.

A més de trobar-hi diferents idees per fer els vostres en aquestes dates, l'Ajuntament i els comerços del municipi us animen a tenir-lo a mà per utilitzar-lo al llarg de l’any.

Pel que fa a a les activitats culturals i familiars programades, la situació sanitària fa que aquestes siguin unes festes diferents, i per això cal inscriure's per assistir-hi.

Manualitats i jocs

El catàleg inclou diverses propostes de manualitats que també podeu descarregar als enllaços següents:

Us podeu inscriure a les activitats culturals i familiars

- Pinta el tió
- Carta als Reis d'Orient
- Joc de memòria
- Pinta i retalla els gegants
- Retalla i munta l'arbre de Nadal
- Fem un tió

En aquest enllaç podeu veure i descarregar el llibret en format PDF.


Les activitats que requereixen reserva prèvia són:

  • CONCERT DE NADALES amb Yes The Music, el diumenge 3 de gener, a les 12 h, a la plaça del Mercat (NOVA DATA).

ESPECTACLE «A LA FRESCA», d'Anna Confetti, el diumenge 27 de desembre, a les 11.30 h a la plaça de l’Església (places exhaurides).

  • VISITA DE LA PATGESSA REIAL, els dies 2 i 3 de gener, de les 17 a les 20 h.
  • MÀGIA AMB TXEMA: «The Postcard», el dilluns 4 de gener, a les 11.30 h a la zona del Pavelló Poliesportiu.

Us podeu inscriure clicant els enllaços que teniu a continuació:

Formularis d'inscripció a les activitats de Nadal 2020

Concurs de diorames

Del 21 de desembre al 6 de gener, visiteu les creacions que participen al concurs de diorames que organitzen l'Ajuntament de Celrà i la Coordinadora de Festes.

Els nens i nenes de Celrà, fins a 12 anys, podeu ompliu la butlleta de preguntes que trobareu al catàleg i que podeu descarregar aquí: butlleta i plànol del concurs de diorames (pdf).

Dipositeu les vostres respostes a la bústia de la Biblioteca de Celrà i rebreu un obsequi a casa.

Consulteu els punts d’exposició al mapa.

Escrit de l'alcalde de Celrà

El catàleg s'obre amb un escrit de l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, que reproduïm a continuació:

Benvolguts i benvolgudes,

Com cada any, el fred, les fulles i el canvi horari són indicatius clars que s’acosta el solstici d’hivern. I amb l’hivern arriben les festes i el canvi d’any.
Aquest any 2020 ve marcat per l’impacte derivat de la crisi sanitària mundial provocada pel coronavirus. El nostre país i el nostre poble també estan patint les conseqüències d’aquesta pandèmia. Molts sectors econòmics estan afectats: els bars i restaurants, el gimnàs, les estètiques, les perruqueries, l’agència de viatge, el lleure, la cultura, l’àmbit esportiu i molts altres comerços, empreses i persones autònomes.

Alguns temporalment han abaixat les persianes; d’altres, definitivament.

No volem que això passi a Celrà. Volem uns comerços que donin vida als nostres carrers, i que els comerços, autònoms i empreses puguin continuar oferint els seus productes i serveis a les veïnes i veïns.

Cada comerç, cada persona autònoma, cada empresa de Celrà genera llocs de treball que cal conservar i ampliar. L’Ajuntament de Celrà, compromès amb comerços, empreses i persones autònomes, aposta decididament per la promoció i difusió dels productes i serveis dels establiments i negocis del municipi. Per aquest motiu, de cara a les festes de Nadal, us oferim aquest catàleg on trobareu gran varietat de productes i serveis que, per aquestes festes, podeu adquirir per regalar productes de proximitat i de qualitat.

Aquest catàleg us servirà per a aquestes dates assenyalades, però us proposem que us el guardeu, que l’utilitzeu tot l’any de guia per trobar aquells serveis o productes que ens ofereixen celranencs i celranenques.

Bones festes i bon any nou!

Dani Cornellà
Alcalde de Celrà