» » Les votacions de les properes eleccions es faran al porxo de les piscines

Les votacions de les properes eleccions es faran al porxo de les piscines

Tema General | 0

Davant la propera convocatòria electoral, prevista per al 14 de febrer de 2021, les votacions a Celrà es portaran a terme al porxo de les piscines municipals. Els serveis tècnics municipals han considerat que el local utilitzat habitualment per a les eleccions, a l’edifici de Can Ponac, és inadequat per complir amb les mesures sanitàries actuals de distància social i possibilitat d’airejar l’espai.

Les cues i l’acumulació de persones que es produeixen a determinades hores durant les jornades electorals, sobretot a l’entrada de l’edifici, s’han d’evitar en les circumstàncies actuals. Per tot això, amb el consens de tots els grups polítics que formen part del ple de l’Ajuntament, s’ha sol·licitat a l’oficina del cens electoral un canvi de local de votació.

El porxo de les piscines es va remodelar l’any 2019 amb la instal·lació de nous tancaments i un sistema de calefacció que fan possible el seu ús durant els mesos de baixes temperatures. El local disposa de diversos accessos que permetran que les persones que vagin a votar no hagin d’accedir-hi per la mateixa entrada.

La Generalitat va publicar el 10 de novembre un Protocol específic per a l’adequació dels col·legis electorals i per al procediment de vot a mesa electoral i escrutini per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya de 14 de febrer de 2021. Prèviament, el document el va aprovar el Comitè Tècnic del Pla PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.