celrà.cat » General » Les votacions de les properes eleccions es faran al porxo de les piscines

Les votacions de les properes eleccions es faran al porxo de les piscines

Davant la propera convocatòria electoral, prevista per al 14 de febrer de 2021, les votacions a Celrà es portaran a terme al porxo de les piscines municipals. Els serveis tècnics municipals han considerat que el local utilitzat habitualment per a les eleccions, a l’edifici de Can Ponac, és inadequat per complir amb les mesures sanitàries actuals de distància social i possibilitat d’airejar l’espai.

Les cues i l’acumulació de persones que es produeixen a determinades hores durant les jornades electorals, sobretot a l’entrada de l’edifici, s’han d’evitar en les circumstàncies actuals. Per tot això, amb el consens de tots els grups polítics que formen part del ple de l’Ajuntament, s’ha sol·licitat a l’oficina del cens electoral un canvi de local de votació.

El porxo de les piscines es va remodelar l’any 2019 amb la instal·lació de nous tancaments i un sistema de calefacció que fan possible el seu ús durant els mesos de baixes temperatures. El local disposa de diversos accessos que permetran que les persones que vagin a votar no hagin d’accedir-hi per la mateixa entrada.

La Generalitat va publicar el 10 de novembre un Protocol específic per a l’adequació dels col·legis electorals i per al procediment de vot a mesa electoral i escrutini per a les properes eleccions al Parlament de Catalunya de 14 de febrer de 2021. Prèviament, el document el va aprovar el Comitè Tècnic del Pla PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc.