celrà.cat » General » Mesures especials de contenció per aturar l’increment de casos de Covid-19

Mesures especials de contenció per aturar l’increment de casos de Covid-19

Mesures per contenir els brots aplicables a tot Catalunya El Diari Oficial de la Generalitat ha publicat aquest divendres, 16 d'octubre, la resolució per la qual s'adopten noves mesures en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 a Catalunya. Tot i que la resolució s'ha publicat amb una disposició que deixava en suspens els aspectes que afecten drets fonamentals, a l'espera que obtinguessin l'aval de la justícia. Al final del matí, el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha fet públic que autoritzava íntegrament les mesures del Govern.

Les mesures estan detallades al web del Canal Salut del govern català i al web de Protecció Civil.

Teniu més informació als enllaços següents:

👉 Resolució al DOGC (pdf)

👉 FAQs de Protecció Civil sobre les noves restriccions (pdf)

👉 Dades actualitzades sobre la incidència de la Covis-19 a Catalunya.


 

Material informatiu publicat per la Generalitat