» » Celrà celebra el 85è aniversari del Camp d’aviació republicà

Celrà celebra el 85è aniversari del Camp d’aviació republicà

Tema General | 0

El Camp d’aviació de Celrà és un espai visitable, construït al final de 1936, que va ser un dels aeròdroms militars més importants a Catalunya durant la Guerra Civil espanyola. L’any vinent es compleixen 85 anys de la seva construcció. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Celrà organitza una sèrie d’activitats culturals, commemoratives i pedagògiques relacionades amb el Camp d’Aviació, amb l’objectiu de difondre i valorar aquest patrimoni.

Les activitats programades per commemorar el 85è aniversari del Camp d’aviació de Celrà començaran el dijous 24 de setembre amb una xerrada sobre el Camp d’Aviació a càrrec d’Artemi Rossell, historiador celranenc.

Divendres 25 tindrà lloc la projecció del documental Aeròdrom 311 i la presentació d’un conte infantil sobre el Camp d’Aviació.

Pel dissabte 26 i diumenge 27 hi ha programades visites guiades al camp i al Centre d’Interpretació del Camp d’Aviació i, per als més petits, uns tallers de muntatge d’un avió Mosca, d’aspecte semblant a aquells presents al Camp durant la República.

Per tal de prevenir contagis de Covid-19, per assistir a les visites guiades i als tallers de muntatge d’avions, cal reservar plaça a l’Ajuntament o al correu-e diversificacio@celra.cat.