» » L’Ajuntament adjudica el contracte per a la pavimentació d’alguns trams dels carrers Ter i Llevant

L’Ajuntament adjudica el contracte per a la pavimentació d’alguns trams dels carrers Ter i Llevant

Tema General | 0

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Celrà, reunida el dia 1 de setembre, va aprovar l’adjudicació del contracte menor d’obres per a la pavimentació d’alguns trams amb el ferm malmès dels carrers Ter i Llevant per un import de 43.792,40 euros, IVA inclòs.

Aquesta serà la segona fase de reparació del ferm d’aquests carrers del polígon industrial: la primera fase va servir per pavimentar 7.645 metres quadrats dels carrers Ter i Nòria, amb un import de 80.000 euros.
En aquesta nova actuació es preveu pavimentar 4.600 metres d’un altre tram dels carrers Ter i Llevant, fent un rasanteig de la capa actual del ferm a les zones més enfonsades i la col·locació d’una capa de 5 a 6 cm de mitjana d’aglomerat asfàltic. També es realitzarà el repintat de la senyalització horitzontal.

El govern municipal ha decidit fer aquesta nova actuació en la línia de les millores que ja s’han fet aquests darrers anys al polígon industrial (nova lluminària led, nova senyalització, repintat d’aparcaments i senyalització, primera fase de millora del paviment dels carrers Ter i Nòria).

L’alcalde, Dani Cornellà, explica que «en els pròxims anys caldrà anar fent inversions per acabar de millorar el paviment d’altres trams i carrers del polígon» i que «a l’espera del projecte executiu del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat i la posterior negociació per trobar el finançament per desenvolupar aquests carrers com a variant del municipi, ens veiem en l’obligació de fer aquesta nova inversió per garantir la seguretat dels centenars de vehicles que diàriament utilitzen aquests carrers per anar a les indústries o com a variant natural».