» » Una subvenció de la Diputació ha permès condicionar dos camins municipals

Una subvenció de la Diputació ha permès condicionar dos camins municipals

Tema General | 0

Amb la concessió per part de la Diputació de Girona d’una subvenció de 900 euros a l’Ajuntament de Celrà, en el marc del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2020 per a actuacions en camins municipals, s’ha procedit a la sega, desbrossament i condicionament del Camí de la Creu Palomera i del corriol d’accés a la zona de la Font del Borni.

El Fons de Cooperació Econòmica i Cultural és un programa de la Diputació de Girona que, complint les funcions d’assistència i cooperació als municipis, pretén incentivar les inversions municipals, contribuir al finançament dels serveis municipals obligatoris i promoure les activitats de caràcter cultural.

Des de 2018, el programa inclou dos fons complementaris: el finançament de projectes que facilitin l’accés a les noves tecnologies i el finançament d’actuacions en camins municipals.


Amb el suport de