celrà.cat » General » Una subvenció de la Diputació ha permès condicionar dos camins municipals

Una subvenció de la Diputació ha permès condicionar dos camins municipals

Amb la concessió per part de la Diputació de Girona d’una subvenció de 900 euros a l’Ajuntament de Celrà, en el marc del Fons de Cooperació Econòmica i Cultural 2020 per a actuacions en camins municipals, s’ha procedit a la sega, desbrossament i condicionament del Camí de la Creu Palomera i del corriol d’accés a la zona de la Font del Borni.

El Fons de Cooperació Econòmica i Cultural és un programa de la Diputació de Girona que, complint les funcions d’assistència i cooperació als municipis, pretén incentivar les inversions municipals, contribuir al finançament dels serveis municipals obligatoris i promoure les activitats de caràcter cultural.

Des de 2018, el programa inclou dos fons complementaris: el finançament de projectes que facilitin l’accés a les noves tecnologies i el finançament d’actuacions en camins municipals.


Amb el suport de