» » La revista ‘La Llera del Ter’ publica el número 60 ‘en temps de pandèmia’

La revista ‘La Llera del Ter’ publica el número 60 ‘en temps de pandèmia’

Tema General | 0

El darrer número de la revista La Llera del Ter porta com a lema genèric En temps de pandèmia. La portada, l’editorial i un reportatge fotogràfic estan dedicats a la pandèmia de la Covid-19, però el gruix de la revista va més enllà, amb els reportatges, entrevistes, temes de fons i articles d’opinió que la caracteritzen.

La fàbrica Panasonic de Celrà, els músics de Sant Joan de Mollet, el primer sindicat remença o els safareigs de la zona són alguns dels temes que hi trobareu, entre altres continguts relacionats amb la història, el patrimoni, els testimonis i les vivències de la gent de Celrà, Bordils, Flaçà i Sant Joan de Mollet.

Podeu veure aquest número de la Llera (i els anteriors) en format PDF a l’apartat dedicat a la revista del web de Celrà.