» » Ja podeu tramitar telemàticament la sol·licitud de l’ingrés mínim vital (IMV)

Ja podeu tramitar telemàticament la sol·licitud de l’ingrés mínim vital (IMV)

Tema General | 0

Us informem sobre la guia que ha elaborat el Govern espanyol sobre els canals per sol·licitar l’Ingrés Mínim Vital (IMV), una renda mínima d’inserció adreçada a les llars que ingressen menys de 462 euros al mes.

L’ajut es pot sol·licitar de forma telemàtica a través de la seu electrònica de la Seguretat Social i també a través del departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Celrà.

El Butlletí Oficial de l’Estat (BOE) ha publicat les condicions per poder rebre aquesta renda, en la qual es tenen en compte els ingressos declarats l’any 2019 o establint una mitjana dels mesos del 2020 per tal de no excloure els sol·licitants que han perdut els seus ingressos per la pandèmia del coronavirus.

A més, s’ha editat una Guia sobre els canals per sol·licitar l’ingrés mínim vital que podeu consultar fent clic a:

Guia sobre l’Ingrés Mínim Vital al web de la Seguretat Social

L’objectiu de l’ingrés mínim vital (IMV) és lluitar contra la vulnerabilitat econòmica, que genera desigualtat, manca d’oportunitats i incertesa en la vida de la ciutadania, fets que s’han agreujat especialment a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.

Podeu trobar tota la informació al següent enllaç:

Informació sobre l’Ingrés Mínim Vital al web de la Generalitat