» » Nova pàgina de la Generalitat amb preguntes i respostes sobre el Covid19

Nova pàgina de la Generalitat amb preguntes i respostes sobre el Covid19

Tema General | 0

La Generalitat ha creat una nova pàgina de preguntes i respostes sobre com afecta l’estat d’alarma provocat per la pandèmia de la Covid19 els diferents àmbits de la vida diària.

A partir de la iniciativa de comunicar diàriament la resposta a les preguntes més freqüents sobre les afectacions en matèria de mobilitat i activitats, que va fer des del primer moment la Direcció General de Protecció Civil, s’ha creat un nou apartat més ampli, per donar resposta a preguntes sobre la situació d’emergència.

Les consultes publicades fins ara també s’hi inclouen, sobretot en els apartats Mobilitat i Obertura d’establiments.

A més de les consultes ja recollides per Protecció Civil, i que ja us hem anat transmetent als diversos canals de comunicació de l’Ajuntament, s’hi inclouen les consultes de Salut, àmbit en què se centra aquesta emergència, i les d’altres temàtiques, com ara ajuts socials, comerç i consum, educació i universitats, treball i empresa, etc.

➡ Podeu consultar-les a la drecera 🔗 https://gen.cat/preguntescovid