» » La revista ‘La llera’ dedica el darrer número a les formes d’oci i diversió de les últimes generacions

La revista ‘La llera’ dedica el darrer número a les formes d’oci i diversió de les últimes generacions

Tema General | 0

El darrer número de la revista La Llera del Ter porta com a lema genèric Gresca i xerinola i, al llarg de 72 pàgines, es dedica a fer una repassada a les formes d’oci i diversió de les darreres generacions als pobles de Celrà, Bordils, Flaçà i Sant Joan de Mollet. Mitjançant entrevistes, reportatges i articles d’opinió, la revista proposa un viatge per cinemes, teatre, festes populars, sales de ball i discoteques que van fer història, i també per fets que van marcar la vida dels habitants de la zona, com el rodatge d’una pel·lícula a Sant Joan de Mollet.

Podeu veure aquest número de la Llera (i els números anteriors) en format PDF a l’apartat dedicat a la revista del web de Celrà.