» » El Teatre L’Ateneu de Celrà presenta la nova temporada amb onze propostes variades i de qualitat

El Teatre L’Ateneu de Celrà presenta la nova temporada amb onze propostes variades i de qualitat

Tema General | 0

El Teatre L’Ateneu de Celrà estrena l’any presentant la nova programació que va de gener a maig de 2020. Aquesta temporada compta amb 11 propostes variades i de qualitat, que inclouen espectacles de teatre, música, dansa i la ja tradicional oferta per públic familiar.

L’espectacle que inaugurarà la temporada és El Sr. Petit, de Punt Produccions, que ens parla de la importància de no perdre mai la imaginació i les ganes de crear i jugar, tinguem l’edat que tinguem.

Inaugura el mes de febrer l’humor característic de Guillem Albà, amb el seu darrer espectacle Calma. Un solo que es troba entre la comicitat i la poesia, on Albà es qüestiona el nostre dia a dia i el viatge vital que fem cadascuna de nosaltres.

Els amants de les sèries tenen una cita ineludible amb la marató de sis capítols de l’espectacle Dolors, de Meri Yanes Produccions, la primera sèrie creada a Catalunya per ser consumida al teatre.

Seguim el mes de febrer amb un espectacle de llarg recorregut com és Acorar, de la companyia mallorquina Produccions de Ferro, una autèntica fita teatral, un dels monòlegs més aplaudits i premiats dels últims anys a l’escena de parla catalana.

En el marc del Dia Internacional de les Dones, s’ha programat l’obra Las ávidas raíces, de la Cia. Cos de Lletra, que convida a compartir una experiència necessària com és la de contemplar amb mirada sincera els seus vincles entre pares, mares, filles i fills.

La jove companyia gironina Logout Teatre ens presentarà el seu nou espectacle Apnea, on dos germans, una nit després d’una festa i anant força beguts, transformaran l’agressivitat en una relació sexual. A partir d’aquí la seva relació se sotmetrà a una espiral cada cop més gran i més forta.

Durant el mes de març, es podran veure dos espectacles adreçats a públic familiar i que han estat premiats a La Mostra d’Igualada i al FETEN de Gijón, respectivament. En primer lloc Baobab, de La Pera Llimonera, que sota la direcció de Toni Albà ens exposa la delicada situació que com a societat patim en matèria migratòria a través d’una posa en escena molt esbojarrada. I a continuació El viatge d’Ulisses, de la mà de la companyia basca Teatro Gorakada, que se centra en aquesta història mitològica per parlar del viatge com a metàfora de la vida i de la lluita contra les dificultats, amb un llenguatge molt innovador i que agradarà a tota la família.

Tancarà el mes de març el thriller musical La lleugeresa i altres cançons, de la Cia. Teatre Nu, que compta amb la veu i interpretació de l’Aida Oset i la direcció d’Ivan Benet. Què va passar el dia D a l’hora H?

No faltarà a la programació de Celrà la dansa. En el marc del Dia Internacional de la Dansa, podrem gaudir de la nova proposta escènica de Toni Jodar: Una conferència ballada, on ens parla de la història recent i de les tendències actuals del llenguatge de la dansa i el moviment amb una proposta que s’emmarca entre la conferència i l’acció ballada.

I per acabar, durant quatre dies el mes de maig, tindrà lloc la preestrena de Nit i Somni, la nova producció de Meri Yanes & David Planas, a Can Pagans, l’espai on els darrers anys han estat exhibint Ventura.

Dos nous establiments a l’oferta gastronòmica ‘La postfunció’

Com en els darrers anys, continuem amb la campanya gastronòmica ‘La postfunció’, on diversos establiments del municipi ofereixen un 10% de descompte a les persones que presentin l’entrada als espectacles del Teatre l’Ateneu.

Enguany s’hi ha adherit dos establiments més, als cinc que ja hi havia anteriorment: la Pizzeria Da Marco i el Restaurant Tic Toc. Consulta tots els establiments adherits a La Postfunció a: https://ateneucelra.koobin.com/ca/postfuncio.

Detall de l’agenda d’espectacles

Diumenge 26 de gener, a les 18 h. El Sr. Petit. Punt Produccions. Teatre familiar

Dissabte 8 de febrer, a les 20 h. Calma. Guillem Albà. Teatre

Diumenge 16 de febrer, a les 16 h. Dolors. Meri Yanes Produccions i Teatre Lliure. Teatre en format sèrie.

Dissabte 22 de febrer, a les 20 h. Acorar. Produccions de ferro. Teatre adults.

Divendres 6 de març, a les 20 h. Las ávidas raices. Cia. Cos de Lletra. Teatre.

Dissabte 14 de març, a les 20 h. Apnea. Cia. Logout Teatre. Teatre.

Diumenge 15 de març, a les 18 h. Baobab. Cia. La Pera Llimonera. Teatre familiar.

Dissabte 21 de març, a les 20 h. La lleugeresa i altres cançons. Cia. Teatre Nu. Teatre musical.

Dissabte 28 de març, a les 20 h. El viatge d’Ulisses. Teatro Gorakada. Teatre familiar.

Dissabte 25 d’abril, a les 18 h. Una conferència ballada. Toni Jodar. Dia Internacional de la Dansa.

1, 2, 8 i 9 de maig, a les 20 h. Preestrena de Nit i Somni. Meri Yanes & David Planas. Lloc: Can Pagans. Teatre.

Més informació i venda d’entrades: www.ateneu.celra.cat