» » Celrà instal·larà el primer punt lila durant la Festa Major

Celrà instal·larà el primer punt lila durant la Festa Major

Tema General | 0

L’espai de prevenció i atenció a les violències masclistes  s’ubicarà al pavelló de les piscines la nit del 4 de maig

L’Ajuntament de Celrà, conjuntament amb el suport del Jovent de Celrà i la Coordinadora de Festes, estrenarà el primer punt lila durant la propera Festa Major. Aquest espai d’informació, assessorament, atenció i denúncia davant de violències masclistes estarà ubicat al pavelló de les piscines durant la nit del 4 de maig de les 23 a les 5 h.

Un equip de dinamitzadores expertes en sensibilització i atenció a les conductes sexistes, juntament amb les entitats organitzadores de la Festa Major, atendrà les consultes de les persones que s’adrecin en aquest punt.

Sota el lema “Només si és si” la Regidoria de Joventut busca dotar d’una perspectiva de gènere i diversitat afectivosexual la festa major de Celrà, i esdevenir un recurs preventiu i una eina de suport per a totes les persones que participen d’aquests espais d’oci. Per desenvolupar aquest espai d’atenció també es preveu la creació d’un circuit d’atenció en el cas que es produeixi una agressió en el marc de la Festa Major.