» » El Pessebre vivent fa una crida a la participació de persones o grups

El Pessebre vivent fa una crida a la participació de persones o grups

Tema General | 0

Imatge d'un dels quadres del Pessebre vivent de CelràL’associació organitzadora del Pessebre vivent de Celrà, que aquest any arriba a la seva 17a edició, ha fet una crida a la ciutadania per promoure noves incorporacions, tant de persones individualment com de grups. Com és tradicional, el Pessebre vivent té lloc el 26 de desembre, festivitat de Sant Esteve.

El Pessebre demana «gent amb il·lusió, amb idees i a qui li agradi participar en activitats del poble». Podeu ser tota una colla per fer un quadre o bé apuntar-vos-hi individualment. No ho dubteu i poseu-vos en contacte amb la Comissió del Pessebre vivent de Celrà al correu pessebre@celra.cat.