» » Neix la publicació mensual ‘La Celranenca’

Neix la publicació mensual ‘La Celranenca’

Tema General | 0

A partir del mes de maig, coincidint amb la Festa Major de Celrà, ha sortit una nova publicació municipal: La Celranenca. Amb aquest nom s’han unificat les dues publicacions informatives de referència al municipi: l’agenda mensual d’activitats i el butlletí d’informacions municipals InfoCelrà, amb la finalitat que la informació sobre el municipi arribi a totes les llars de Celrà.

L’Ajuntament de Celrà aposta per aquest format en paper per garantir que les persones que no acostumin a accedir a internet o que no estiguin habituades a utilitzar les xarxes socials puguin conèixer les notícies d’interès del municipi, així com la programació de tots els actes i activitats del mes.

Un cop plegada, la publicació cap en qualsevol racó de casa o de la bossa, o fins i tot a la butxaca, per tenir a mà tota la informació sobre les activitats que es fan a Celrà cada mes, organitzades per les entitats o l’Ajuntament.

El contingut principal de La Celranenca té dos grans blocs: l’agenda d’actes i les informacions municipals, amb les notícies més rellevants d’interès públic, els acords presos pel ple municipal, així com els telèfons d’interès.

Aquesta publicació és una de les propostes incloses en el Pla de Comunicació que va posar en marxa l’Ajuntament l’any 2017.

Ens la presenten l’alcalde, Dani Cornellà, i la regidora de Comunicació, Mar Camps, en el següent vídeo de Ràdio Celra.