Entre els projectes que gestiona l'Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Celrà, les iniciatives relacionades amb l'ocupació tenen una presència destacada

Mitjançant el Servei d'Ocupació Local (SOL Celrà), l'àrea d'un disposa d'un servei d'Intermediació laboral en què les persones desocupades poden trobar una oportunitat en el mercat laboral. El SOL també dona resposta a empreses i entitats que cerquen personal laboral.

La borsa de treball, amb ofertes provinents de Celrà, Girona i dels pobles del Ter-Gavarres gestiona els currículums de diferents formacions i perfils laborals.

L'àrea col·labora amb el servei d'Ocupació Juvenil del Gironès i organitza cursos de formació per a persones treballadores, autònomes i empreses.

Dades de contacte

Àrea de Promoció Econòmica
C/ Bòbiles, 9. 17460 Celrà
Tel. 972492567
A/e. promoeco@celra.cat

Servei d'Ocupació Local
A/e. sol@celra.cat

Personal tècnic responsable
Esther Albert i Narcís Torra

Regidor responsable
Josep Bartis

Twitter

Famílies de #Celrà i #Gironès amb menuts + 5 anys.
💜Espectacle de teatre on la ciència, l'empoderament femení i l'emergència climàtica són els grans eixos.

🔵VALENTINA QUÀNTICA
📅7.03
⏰18 h
🚩@AteneuCelra
ℹ️https://t.co/f5u03mR2g0

#8M #enfamília #TeatreCelrà @ajcelra

🟢 A finals del 2020 es van incorporar a l'equip de Promoció Econòmica del @ccgirones sis #agentsdigitals que treballen pels municipis del territori i estan a disposició dels ciutadans i ciutadanes per atendre consultes relacionades amb qualsevol tràmit telemàtic.

🆕 S'ha publicat al @DOGCdeldia la resolució que modifica algunes de les mesures vigents per contenir la COVID-19. https://t.co/ITnFHHt1v9
Aquests són els canvis que s'apliquen a partir de dilluns 👇 https://t.co/di16eBbf0M

L’Àrea de Desenvolupament Local del @ccgirones organitza el proper dia 15 de març el Curs ACTIC  nivell 2 – certificat mitjà. El curs es realitza de forma telemàtica mitjançant la Plataforma Zoom. 25 hores, de dilluns a divendres de 17.30h a 20.00h. Gratuït.

Busquem una persona que pugui sumar-se al nostre equip de Gestió d’obra, centrat sobretot en promocions d’habitatge col·lectiu i cooperatiu. Perfil arquitecte/a o enginyer/a de l’edificació, especialitat en "Construction Manager".
Tots els detalls👇
https://t.co/SwPA3A6wzm

Facebook

📢 Noves mesures per a la contenció de la COVID-19 aplicables a tot Catalunya a partir del 8 de març:Els canvis afecten:🍽 Hosteleria🏀 Esport👩‍🏫 EducacióTrobareu més informació a 👉🏼 t.co/eiC7PuO5cJ ... continuatorna
Mira-ho a Facebook
Fotos de la cronologia ... continuatorna
Mira-ho a Facebook