Préstec

La secció de préstec inclou pràcticament tot el fons del qual disposa la biblioteca, exceptuant enciclopèdies i diccionaris, és a dir les obres de consulta imprescindibles que per tant no poden ser retirades.

Per poder fer ús d'aquest servei només cal fer-se el carnet de soci de manera totalment gratuïta.

Els adults, a partir de 16 anys, poden fer-se el carnet tan sols omplint el formulari que al taulell de la Biblioteca els hi facilitaran.. Per fer el carnet a menors es necessita el permís signat d'un adult que se'n faci responsable en cas que hi hagi algun problema. Aquest tràmit és immediat i l'interessat pot començar a treure material de la biblioteca en el mateix moment de la seva sol•licitud.

Per endur-se el material a casa cal dirigir-se al taulell on els Bibliotecaris, molt amablement, prendran les dades del document i del carnet i li indicaran a l'usuari el dia de retorn. Qualsevol document es presta fins a un mes amb la possibilitat d’exercir dues renovacions del mateix sempre i quan cap altre usuari hagi fet una reserva.

La renovació es pot fer via telèfon (972 494141), via adreça electrònica Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , o a través de la pàgina argus del cataleg (argus- iniciar sessió – noms i cognom – codi de barres del carnet – contrasenya (en cas de no tenir una entrar les dades sense contrasenya i apretar login, llavors el sistema ja et demanarà contrasenya i confirmació de la contrasenya)

 

SERVEI INTERBIBLIOTECARI

La biblioteca municipal de Celrà està en relació amb altres biblioteques de les comarques gironines, lleidatanes i tarragonines i això possibilita l’accés a documents que es troben en biblioteques d'altres municipis o en les de la Xarxa de Lectura Pública de la Generalitat de Catalunya.

El catàleg general de biblioteques es pot consultar on-line.