Get Adobe Flash player

Plens i juntes de govern

Ple ordinari 01/2017, de 14 de febrer

El 14 de febrer va tenir lloc al saló de sessions de l'ajuntament el ple ordinari d'aquest mes. Podeu consultar l'ordre del dia i l'acta a continuació.

Ordre del dia:

I. PART RESOLUTIVA

1. Aprovació de l’acta de la sessió ordinària del dia 13 de desembre de 2016 i de l’acta de la sessió extraordinària del dia 20 de desembre de 2016.

2. Donació de compte d’assumptes relatius a personal.

3. Donació de compte del Decret dictat per la Sala Tercera Contenciosa Administrativa del Tribunal Suprem en relació al recurs de cassació preparat per l’Ajuntament de Celrà contra la resolució dictada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, en relació al castell de Sant Miquel.

4. Donació de compte de l’informe d’Intervenció relatiu al compliment dels terminis que preveu la Llei 15/2010, de 5 de juliol, de modificació de la Llei 3/2004, de 29 de desembre, per la qual s’estableixen les mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials corresponent al quart trimestre de l’exercici 2016.

5. Informacions.

PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA DIRECTORIAL

6. Dictamen sobre la modificació de la denominació del grup municipal de Convergència i Unió –CiU- a grup municipal de Partit Demòcrata Europeu Català –PDeCAT-.

7. Dictamen sobre l’aprovació de l'addenda al conveni entre l'Escola de Música del Gironès i l'Ajuntament de Celrà per a la implantació d'una aula de música al municipi.

8. Dictamen sobre l’aprovació del conveni marc de col·laboració entre l’Ajuntament de Celrà i el Consorci de Benestar Social Gironès-Salt per al desenvolupament del servei de mediació i de suport tècnic a l'acollida del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt.

9. Dictamen sobre l’aprovació del conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Celrà i el Consell Comarcal del Gironès per al funcionament d’un punt d’informació local d’habitatge.

10. Dictamen sobre l’aprovació conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Celrà i l'Ajuntament de Sant Martí Vell pel tractament de les aigües residuals domèstiques de Sant Martí Vell a l'estació depuradora d'aigües residuals de Celrà.

11. Dictamen sobre l’adhesió a l’acord marc de subministrament d’energia elèctrica destinat als ens locals de Catalunya adjudicat pel Consorci Català pel Desenvolupament Local a l’empresa Endesa Energia SAU.

12. Dictamen sobre l’adhesió de l’Ajuntament de Celrà a la Xarxa de municipis per l’economia social i solidària.

13. Dictamen sobre l’aprovació de les bases que han de regir la concessió d’ajuts per rehabilitar les façanes del nucli antic de Celrà i obrir la seva convocatòria.

14. Dictamen sobre l’aprovació de les bases que han de regir la concessió d’ajuts a famílies en situació socioeconòmica desfavorida i amb fills/es que realitzen activitats extraescolars durant el curs 2016-2017 i/o casal d'estiu 2017 i obrir la seva convocatòria.

15. Dictamen sobre l’aprovació de les bases que han de regir la concessió d’ajuts a famílies en situació socioeconòmica desfavorida i amb fills escolaritzats en algun dels centres educatius de Celrà per realitzar colònies i sortides escolars, curs 2017-2018 i obrir la seva convocatòria.

16. Dictamen sobre l’aprovació de les bases que han de regir la concessió de subvencions que posen el seu pis buit a disposició de la borsa de lloguer social del Consell Comarcal del Gironès i obrir la seva convocatòria.

17. Dictamen sobre l’aprovació inicial de l'Ordenança municipal de circulació.

18. Dictamen sobre la moció d'adhesió al Pacte Nacional pel referèndum.

19. Altres assumptes de caràcter urgent.

II. PART DE CONTROL

20. Donació de compte de decrets de l'Alcaldia.

21. Precs i preguntes.

---

Acta del ple en format PDF