Get Adobe Flash player

Plens i juntes de govern

Ple ordinari 07/2016, de 12 de juliol

ORDRE DEL DIA

I. PART RESOLUTIVA

1. Aprovació de l’acta de la sessió ordinària del dia 14 de juny de 2016.

2. Donació de compte d’assumptes relatius a personal.

3. Informacions.

PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA DIRECTORIAL

4. Dictamen sobre la proposta a la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies de les festes locals per a l'any 2017.

5. Dictamen sobre la modificació del projecte titulat “Xarxa de calor amb biomassa als edificis municipals de l’antiga Fàbrica Pagans de Celrà”.

6. Dictamen sobre la modificació del conveni formalitzat entre la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Celrà per a la contractació o compra agregada de xarxa de calor amb biomassa als edificis municipals de l’antiga fàbrica Pagans amb empreses de serveis energètics o microempreses.

7. Dictamen sobre l’aprovació de l’encàrrec de gestió de la prestació de serveis mínims de salut pública de competència municipal entre el Departament de Salut i l'Ajuntament de Celrà.

8. Dictamen sobre l’aprovació de l’encàrrec de gestió per a la contractació, coordinació i elaboració de l’inventari dels camins d’ús públic i de titularitat municipal a favor del Consell Comarcal del Gironès.

9. Dictamen sobre l'aprovació de les bases que han de regir la concessió d’ajuts per rehabilitar les façanes del nucli antic de Celrà i obrir la seva convocatòria.

10. Dictamen sobre la modificació de la plantilla i de la relació de llocs de treball per a l’any 2016.

11. Dictamen sobre la modificació pressupostària número 6/2016, mitjançant crèdit extraordinari i suplement de crèdit.

12. Dictamen sobre la modificació de l’ordenança fiscal número 14, reguladora de la taxa per parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terrenys d’ús públic i indústries del carrer i ambulants i rodatges cinematogràfics.

13. Dictamen sobre l’adhesió de l’Ajuntament de Celrà al Pla Extraordinari d’Assistència Financera Local 2016.

14. Dictamen sobre la declaració institucional per ser un país de respecte als drets de les persones LGBTI i amb tolerància zero a la discriminació.

15. Dictamen sobre la reclamació a la Generalitat de Catalunya perquè resolgui la problemàtica de la carretera C-66 al seu pas per Celrà.

16. Dictamen sobre la moció presentada pel GM ICelrà-ERC sobre el suport a la proposició de llei de reparació jurídica de les víctimes del franquisme.

17. Altres assumptes de caràcter urgent.

II. PART DE CONTROL

18. Donació de compte de decrets de l'Alcaldia.

19. Precs i preguntes.

---

Acta del ple en format PDF