Get Adobe Flash player

Plens i juntes de govern

Ple ordinari 13/2015, de 10 de novembre

Ordre del dia:

I. PART RESOLUTIVA

1. Aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 13 d'octubre de 2015.

2. Donació de compte d’assumptes relatius a personal.

3. Informacions.

PROPOSTES DE LA COMISSIÓ INFORMATIVA DIRECTORIAL

4. Aprovació de la memòria d’activitats dutes a terme per l’Escola Municipal de Dansa de Celrà durant el curs 2014-2015, que inclou el compte de gestió del servei.

5. Aprovació definitiva, si s'escau, per a l'adequació i actualització del mapa de capacitat acústica del municipi de Celrà.

6. Aprovació de les bases que han de regir la concessió de subvencions a entitats esportives del municipi per a la temporada 2014-2015 i obrir la seva convocatòria.

7. Adhesió a l'acord marc de subministrament de gas natural destinat als ens locals de Catalunya adjudicat pel Consorci Català pel desenvolupament local a l'empresa Endesa Energia, SAU.

8. Aprovació inicial de l'Ordenança municipal reguladora de sorolls i vibracions de Celrà.

9. Aprovació provisional de modificació de les ordenances fisclas reguladores de tributs municipals per a l'exercici 2016.

10. Aprovació de la declaració que porta per títol «Cap a una Xarxa de Municipis per l'Economia Social i Solidària».

11. Aprovació de la moció per ajuda d'emergència als camps de refugiats sahrauís per la catàstrofe humanitària que viuen després de les pluges torrencials d'aquest mes d'octubre.

12. Aprovació de la moció presentada per iCelrà-ERC sobre els atacs del govern de l'Estat a la normativa catalana sobre pobresa energètica.

13. Donació de compte de l'informe d'intervenció relatiu al compliment dels terminis que preveu la Llei 15/2010, de 5 de juliol, de modificació de la Llei 3/2004, de 29 de desembre, per la qual s'estableixen les mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials corresponent al tercer trimestre de l'exercici 2015.

14. Donació de compte del Decret d'Alcaldia 533/2015, de 16 d'octubre, relatiu a l'aprovació del calendari fiscal dels tributs de venciment periòdic i notificació col·lectiva per a l'exercici 2016.

15. Donació de compte de la Sentència número 196/2015, de 5 d'octubre, dictada pel Jutjat Contenciós Administratiu 1 de Girona, mitjançant la qual s'estima el recurs contenciós-administratiu formulat per la Delegació de Govern a Catalunya davant l'acord del Ple de l'Ajuntament de Celrà de 18 de setembre de 2012, en virtut del qual es va declarar el municipi de Celrà territori català, lliure i sobirà, entre altres qüestions.

16. Altres assumptes de caràcter urgent.

17. Donació de compte de decrets de l'Alcaldia.

18. Precs i preguntes.

---

Acta del ple en format PDF