Get Adobe Flash player

Plens i juntes de govern

Ple ordinari 13/2014, de 9 de desembre

Ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió ordinària del dia 11 de novembre de 2014.

2. Ratificació del Decret d'Alcaldia 688/2014, de 7 de novembre de 2014, mitjançant el qual s'aprova el conveni marc de col·laboració entre el Consorci de Benestar Social-Salt i l'Ajuntament de Celrà per al desenvolupament del servei de mediació i de suport tècnic a l'acollida del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt.

3. Ratificació de l'acord adoptat per la Junta de Govern Local, en sessió de data 18 de novembre de 2014, relatiu a l'adhesió al Protocol General dels serveis de la Xarxa Audiovisual Local.

4. Ratificació del Decret d'Alcaldia 715/2014, de 26 de novembre, mitjançant el qual s'aprova el II Pla d'Igualtat entre Homes i Dones de Celrà.

5. Prorrogar la vigència del conveni col·lectiu del personal laboral de l’Ajuntament de Celrà.

6. Aprovació de la memòria d’activitats dutes a terme per l’Escola Municipal de Dansa de Celrà durant el curs 2013-2014, que inclou el compte de gestió del servei.

7. Aprovació de la proposta de modificació dels estatuts del Consell d'Iniciatives Locals per al Medi Ambient de les comarques de Girona (CILMA).

8. Aprovació de la pròrroga del conveni formalitzat amb la Fundació Catalana per a la Prevenció de Residus i el Consum Responsable.

9. Aprovació del conveni de col·laboració entre l'Associació de Municipis Catalans per a la Recollida Selectiva Porta a Porta i l'Ajuntament de Celrà per a la subscripció d'un acord marc per al subministrament de bosses i fundes compostables.

10. Aprovació inicial de la modificació puntual número 14 del Pla General d’Ordenació Urbana del Municipi de Celrà, relativa a la regulació de l'ús ramader en el sòl no urbanitzable.

11. Aprovació provisional de modificació de l'Ordenança fiscal número 2, reguladora de l'impost sobre béns immobles i de l'Ordenança fiscal número 17, reguladora de la taxa per a la utilització privativa de les instal·lacions municipals.

12. Aprovació inicial de la modificació pressupostària 10/2014, mitjançant transferència de crèdit entre aplicacions pressupostàries de diferent àrea.

13. Aprovació inicial del pressupost general per a l’exercici 2015 i documents annexos.

14. Moció de declaració de responsabilitat pel 9N.

15. Donació de compte del Decret d'Alcaldia 714/2014, de 25 de novembre, relatiu a l'aprovació del calendari fiscal dels tributs de venciments periòdic i notificació col·lectiva per a l'exercici 2015.

16. Donació de compte d’assumptes relatius a personal.

17. Donació de compte de decrets de l'Alcaldia.

18. Altres assumptes de caràcter urgent.

19. Informacions.

20. Precs i preguntes.

---

Acta del ple en format PDF