Get Adobe Flash player

Plens i juntes de govern

Ple ordinari 8/2014, de 8 de juliol

1. Lectura i aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 10 de juny de 2014.

2. Aprovació inicial del projecte d'obra ordinària municipal titulat “Instal·lació d'una caldera de biomassa per a calefacció al CEIP Les Falgueres i a l'Escola de Dansa de Celrà”.

3. Aprovació de l'encàrrec de gestió a favor de la Diputació de Girona per licitar la contractació agregada d'un programa informàtic de comptabilitat energètica i la seva gestió.

4. Prorrogar per cinc mesos el període de negociació del conveni col·lectiu del personal laboral de l'Ajuntament de Celrà i la seva vigència.

5. Ratificació del Decret d'Alcaldia 457/2014, de data 30 de juny de 2014, de rectificació d'una errada material en les bases que han de regir la concessió d'ajuts a empreses per contractar persones desocupades del municipi, així com  fer un aclariment.

6. Manifest a favor del dret a decidir del poble de Catalunya i en suport a la consulta del 9 de novembre.

7. Donació de compte de l'informe d'intervenció relatiu al compliment dels terminis que preveu la Llei 15/2010, de 5 de juliol, de modificació de la Llei 3/2004, de 29 de desembre, per la qual s'estableixen les mesures de lluita contra la morositat en les operacions comercials corresponent al segon trimestre de l'exercici 2014.

8. Donació de compte d'assumptes relatius a personal.

9. Donació de compte de decrets de l'Alcaldia.

10. Altres assumptes de caràcter urgent.

11. Informacions.

12. Precs i preguntes.

 ----

[Acta del ple en format PDF]