Get Adobe Flash player

Plens i juntes de govern

Ple ordinari 11/2013, de 10 de desembre

Ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 12 de novembre de 2013.

2. Aprovació inicial de la modificació puntual número 12 del Pla General d'Ordenació Urbana del Municipi de Celrà, relativa als terrenys situats entre la carretera de Juià, la C-66 i la via de ferrocarril, i deixar sense efectes els acords adoptats en sessions plenàries de data 10 d'agost de 2010 i data 8 de febrer de 2011.

3. Aprovació inicial del pressupost general per a l'exercici 2014 i documents annexes.

4. Aprovació de la memòria d'activitats dutes a terme per l'Escola Municipal de Dansa de Celrà durant el curs 2012-2013, que inclou el compte de gestió del servei.

5. Aprovació de la dissolució de la Comunitat de Municipis de la  Llera del Ter, integrada pel municipis de Bordils, Celrà i Flaçà.

6. Aprovació de l'addenda al conveni entre l'escola de música del Gironès i l'Ajuntament de Celrà per a la implantació d'una aula de música.

7. Aprovació conveni de col·laboració entre l'Ajuntament de Celrà i l'Ajuntament de Juià pel tractament de les aigües residuals domèstiques de Juià a l'estació depuradora d'aigües residuals de Celrà.

8. Aprovació de les bases que han de regir la concessió d'ajuts a famílies que es trobin en situació socioeconòmica desafavorida i amb fills/es escolaritzats/des en algun dels centres educatius de Celrà, per a la realització de colònies i sortides escolars per al curs 2014-2015 i obrir la seva convocatòria.

9. Aprovació de les bases que han de regir la concessió d'ajuts a famílies que es troben en situació socioeconòmica desafavorida per a la participació en els casals d'estiu que s'organitzin l'any 2014  i/o en activitats esportives, culturals o educatives fora de l'horari escolar durant el curs 2013-2014 i obrir la seva convocatòria.

10. Aprovació inicial de la creació d'un nou fitxer amb dades de  caràcter personal.

11. Moció en defensa dels drets dels animals.

12. Moció per reclamar un referèndum clar sobre la independència del Principat de Catalunya.

13. Donació de compte d'assumptes relatius a personal.

14. Donació de compte de decrets de l'Alcaldia.

15. Altres assumptes de caràcter urgent.

16. Informacions.

17. Precs i preguntes.

-----

Acta del ple en format PDF