Get Adobe Flash player

Plens i juntes de govern

Ple ordinari 2/2013, de 12 de març

(Convocatòria publicada el 8 de març de 2013)

Ordre del dia

1. Lectura i aprovació de l'acta de la sessió ordinària del dia 12 de febrer de 2013.

2. Presa de possessió del Sr. Josep Amores Adroher, del Grup Municipal d'Entesa per Celrà.

3. Designació de nous representants que han d'integrar el consell escolar municipal, el consell municipal de la gent gran i el plenari del Consell Municipal d'Esports de Celrà.

4. Adjudicació del contracte, amb centre especial de treball, del servei de recollida selectiva de residus municipals de Celrà.

5. Aprovació de les bases que han de regir la concessió d'ajuts a famílies que es trobin en situació socioeconòmica desafavorida i amb fills/es escolaritzats/des en algun dels centres educatius de Celrà, per a la realització de colònies i sortides escolars per al curs 2013-2014 i obrir la corresponent convocatòria.

6. Delegació al Consell Comarcal del Gironès del servei de recollida i acollida de gossos i gats abandonats, perduts o ensalvatgits i aprovació del conveni de delegació.

7. Adhesió al conveni signat per l'Agència de Residus de Catalunya amb els sistemes integrats de gestió de residus de piles i acumuladors Fundación Ecopilas i European Recycling Platform España.

8. Aprovació definitiva del projecte d'obra ordinària municipal titulat “Millores d'estalvi energètic del centre cultural la fàbrica de Celrà (BCIL)”.

9. Ratificació de l'acord de la junta de govern local, de data 25 de febrer de 2013, mitjançant el qual s'aprova el projecte d'obra ordinària titulat “ampliació del cementiri municipal de Celrà”.

10. Donació de compte de l'acord adoptat per la Junta de Govern local, en sessió de data 25 de febrer, relatiu a les actuacions sol·licitades en la línia d'inversions i en la línia de manteniment i conservació del Pla únic d'obres i serveis de Catalunya, per al període 2013-2016.

11. Donació de compte del Decret d'Alcaldia 92/2013, de data 25 de febrer, mitjançant el qual s'aprova la liquidació de l'exercici pressupostari 2012.

12. Declaració institucional del 8 de març de 2013.

13. Donació de compte d'assumptes relatius a personal.

14. Donació de compte de decrets de l'Alcaldia.

15. Altres assumptes de caràcter urgent.

16. Informacions.

17. Precs i preguntes.

---------

Acta del ple (document PDF)