Get Adobe Flash player

Plens i juntes de govern

Ple ordinari 1/2013, de 12 de febrer

(Convocatòria publicada el 8 de febrer de 2013)

Ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l'acta de la sessió extraordinària del dia 18 de desembre de 2012.

2. Aprovació provisional de modificació de l'ordenança fiscal número 6, reguladora de l'impost sobre l'increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana, l'ordenança fiscal número 14, reguladora de la taxa per parades, barraques, casetes de venda, espectacles o atraccions situats en terrenys d'ús públic i indústries del càrrec i ambulants i rodatges cinematogràfics i de l'ordenança fiscal número 19, reguladora de la taxa per la prestació del servei d'escola bressol.

3. Ratificació de l'acord de la Junta de Govern local, de data 11 de desembre de 2012, mitjançant el qual s'aprova inicialment el projecte d'obra ordinària municipal titulat “millores d'estalvi energètic del Centre Cultural La fàbrica de Celrà”.

4. Ratificació del Decret d'Alcaldia 6/2013, de data 7 de gener de 2013, relatiu a la compareixença en el recurs contenciós administratiu número 479/2012 davant el Jutjat Contenciós Administratiu 1 de Girona, interposat per l'Advocat de l'Estat contra l'acord de ple de la corporació, de data 18 de setembre de 2012, que declara el municipi territori català, lliure i sobirà.

5. Acceptació de la subvenció concedida pel Departament d'Ensenyament i aprovació del conveni a formalitzar entre la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Celrà, per al sosteniment del funcionament de centres educatius de primer cicle d'educació infantil de titularitat municipal per al curs 2011-2012.

6. Adhesió als convenis de col·laboració entre l'Agència de Residus de Catalunya i Ecoembalajes  España S.A. (ECOEMBES), i entre l'Agència de Residus de Catalunya i Ecológica para el reciclado de los envases de vidrio S.A. (ECOVIDRIO).

7. Aprovació de l'addenda al conveni entre l'escola de música del Gironès i l'Ajuntament de Celrà per a la implantació d'una aula de música.

8. Adhesió al conveni per a la creació de fons social d'habitatges, subscrit entre els Ministeris d'Economia i competitivitat, de Foment, i de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat, la FEMP, la Plataforma del Tercer Sector i el sector bancari.

9. Moció per declarar el municipi zona lliure de “fracking”.

10. Moció de suport a la declaració de sobirania del poble de Catalunya i el procés de transició nacional.

11. Prendre coneixement de la renúncia a la seva condició de regidor municipal presentada pel Sr. Josep M. Bote Martín, regidor d'Entesa per Celrà.

12. Donació de compte d'assumptes relatius a personal.

13. Donació de compte de decrets de l'Alcaldia.

14. Altres assumptes de caràcter urgent.

15. Informacions.

16. Precs i preguntes.

 

[Acta del ple en format PDF]