Get Adobe Flash player

Plens i juntes de govern

Ple ordinari 10/2012, de 9 d'octubre

Ordre del dia:

1. Lectura i aprovació de l’acta de la sessió ordinària del dia 18 de setembre de 2012.

2. Prendre coneixement de la renúncia a la presa de possessió del càrrec com a regidor del Sr. Jordi Santaló Jurado i presa de possessió del Sr. David Mas Roselló, del Grup Municipal de Convergència i Unió.

3. Aprovació de la denúncia del conveni subscrit entre l’Ajuntament de Celrà i el Consell Comarcal del Gironès, relatiu a la delegació per a la prestació del servei de recollida selectiva i valorització del paper i cartró, vidre i envasos lleugers dels residus municipals i de la denúncia de l’extinció del servei de recollida i tractament de la fracció orgànica que ve prestant el Consell Comarcal del Gironès.

4. Aprovació conveni entre l’Ajuntament de Celrà i l’organisme autònom de salut públic de la Diputació de Girona (Dipsalut) per a la cessió gratuïta de quatre desfibril·ladors a favor de l’Ajuntament de Celrà.

5. Prorrogar la implantació del Pla municipal de polítiques d’igualtat entre homes i dones, aprovat pel Ple de la Corporació en sessió de data 12 de febrer de 2008, per a l’exercici 2012.

6. Moció en defensa del Dret a les dones a decidir sobre la interrupció voluntària del seu embaràs.

7. Moció de suport a la resolució del Parlament de Catalunya (CIU, ERC, ICV, SI i DC) per l’exercici del dret a l’autodeterminació.

8. Donació de compte d’assumptes relatius a personal.

9. Donació de compte de decrets de l'Alcaldia.

10. Altres assumptes de caràcter urgent.

11. Informacions.

12. Precs i preguntes.

 

- Acta del ple en format PDF