Get Adobe Flash player

Altres òrgans i espais de participació

Les comissions de treball són espais de participació estables similars als consells municipals, però no tenen un reglament propi. Estan formades pel regidor o regidora de l’àrea afectada, persones expertes i/o ciutadania interessada en la temàtica. El seu funcionament pot ser informatiu, deliberatiu o operatiu, segons el cas.

El Consell Infantil és un projecte pedagògic de participació infantil en què els nens i nenes de Celrà debaten i decideixen propostes per dur a terme al poble. Està format per representants de les aules de 5è i 6è de primària de les dues escoles del municipi.

La Coordinadora de Festes coordina la programació de les celebracions festives anuals del poble (Festa Major, Festa Petita) i col·labora en l’organització d’altres esdeveniments lúdics i culturals (Festa d’en Bernat Banyut, Fira del Bolet...).

Anualment es celebren un seguit de sessions participatives obertes a tota la ciutadania per a l’elaboració del pressupost, i regularment es convoquen taules obertes o trobades veïnals per tal de debatre i decidir polítiques sectorials o dels diferents barris del poble.

A banda, periòdicament es consulta la població sobre diferents matèries d’interès municipal mitjançant enquestes i altres fórmules.

Consulteu l’agenda mensual de l’Ajuntament o poseu-vos en contacte amb l’àrea corresponent per conèixer les properes convocatòries.

 

Òrgan o espai Més informació Contacte de l’àrea corresponent
Consell Infantil Presentació Prezi joventut@celra.cat
Coordinadora de Festes Facebook cultura@celra.cat
Pressupostos participatius Pressupost participatiu 2015 ciutadania@celra.cat
Comissions de treball Més informació i contacte en cada convocatòria específica
Taules obertes de participació
Trobades veïnals