Get Adobe Flash player

Renovada la senyalització dels itineraris de Celrà

fotoitinerarisnousL'Ajuntament de Celrà està renovant els senyals i els itineraris de descoberta del patrimoni cultural i natural del municipi. Els nous indicadors volen harmonitzar la senyalització amb els criteris de l'Espai d'Interès Natural de les Gavarres per crear un conjunt de rutes amb el mateix format visual que facilitin l'experiència de gaudir d'aquest patrimoni excepcional del Ter-Gavarres, i que es completaran amb marques de pintura.

Pròximament, també es podrà descarregar de la pàgina web de l'Ajuntament de Celrà un petit tríptic a doble cara on s'hi trobarà un mapa i una breu explicació del recorregut i els elements que s'hi trobaran, per imprimir i acompanyar durant l'itinerari.

El Castell de Sant Miquel, els Forns de Calç i la Rajoleria, l'Illa dels Salzes i el Camp d'Aviació, el Castell de Palagret i la font de l'Alau, la Mina del Nen Jesús, la Mina Victòria i l'Oratori dels Sants, o el Santuari dels Àngels; són algunes de les 10 rutes que es proposen des de l'Ajuntament.


Recordeu que alguns d'aquests itineraris també es poden realitzar amb el guiatge de l'aplicació per mòbils Natura Local.