Get Adobe Flash player

Comencen les obres de reforma i millora de la Torre Desvern

torredesvern2018aL'Ajuntament de Celrà està fent obres de reforma i millora a la Torre Desvern, després d'acollir-se a la convocatòria de subvenció pública «Restauració i conservació d'immobles d'interès patrimonial», de la Diputació de Girona, l’any 2017. La Diputació va atorgar un import de 19.800 euros per al projecte municipal d'obres «Reforma de l'accés, entrada i pati gòtic de la Torre Desvern». El projecte preveu la intervenció en tres zones diferents: l’accés exterior, l’entrada i el pati interior.

Un cop finalitzat el procediment públic per adjudicar el contracte menor d'obres, al qual van presentar oferta tres empreses, la junta de govern local celebrada el 19 de desembre de 2017, va adjudicar el contracte menor d'obres per un import de 45.684,90 euros (IVA exclòs), aconseguint així una rebaixa d’un 8’5% del preu de inicial (49.956,2 euros, IVA exclòs).

La reforma de l’accés permetrà una millor accessibilitat i millorar la il·luminació. La reforma de l’entrada consistirà en col·locar baranes de seguretat, col·locar un nou paviment de relliga transparent el qual permetrà veure les restes de la torre visigòtica. I la reforma del pati gòtic permetrà visualitzar com era l’espai i recuperar les arcades gòtiques existents.

Amb el suport de:

logoddgi