Get Adobe Flash player

S'aproven les bases del concurs per a la creació del servei de vigilància municipal

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Celrà ha aprovat les bases reguladores del procediment de selecció, mitjançant concurs oposició, per cobrir dues places de vigilants vacants a la plantilla de personal del consistori. El govern municipal inicia així els tràmits per posar en marxa un pla pilot de vigilància municipal, amb funcions cíviques i preventives i amb capacitat de sanció, d'acord amb el Pla de govern 2015-2019.

El cos de vigilància municipal de Celrà tindrà com a funcions pròpies custodiar i vigilar béns, serveis i instal·lacions i dependències municipals; ordenar i regular el trànsit, d'acord amb les normes de circulació; participar en les tasques d'auxili a la ciutadania, i vetllar pel compliment dels reglaments i les ordenances.

Segons ha anunciat l'alcalde i regidor de Seguretat, Dani Cornellà, properament es celebraran trobades obertes a tota la ciutadania per decidir les característiques i el model del servei de vigilància (perfils, horaris, reglament...), com també de l’ordenança de circulació associada. El cos iniciarà la seva tasca previsiblement el mes de desembre. Al llarg del 2017, el govern obrirà un segon procés participatiu per tal de valorar el funcionament del servei i la seva continuïtat en funció del compliment general de les expectatives.