Get Adobe Flash player

L'exposició 'Mamis', a favor de la conciliació de la vida familiar i laboral, ja es pot veure a la Fàbrica

Exposició 'Mamis' a Cassà de la SelvaLa sala d'exposicions del Centre Cultural La Fàbrica acull fins al 28 de febrer, l'exposició 'Mamis', amb fotografies de Rebeca Garcia. La mateixa autora va inaugurar l'exposició el dimarts 14 a la tarda. 'Mamis' és un projecte fotogràfic reivindicatiu amb què l'artista vol demostrar que amb 16 setmanes de baixa per maternitat no n'hi ha prou per tenir cura dels fills. La mostra es va poder veure per primer cop a Cassà de la Selva l'any passat, i ara arriba a Celrà en el marc dels actes del Dia internacional de les dones, que es commemora el 8 de març. (A la dreta, imatge de l'exposició a Cassà. Foto: Ajuntament de Cassà de la Selva)

Organitza: Àrea d'Igualtat de l'Ajuntament de Celrà, amb el suport de l'Institut Català de les Dones i la col·laboració de l'Ajuntament de Cassà de la Selva, propietari de l'exposició.

La fotògrafa Rebeca Garcia forma part de l'Associació Dona Vida, de Cassà de la Selva. Podeu veure una mostra del seu treball al web: Rebeca Garcia Fotografia