Get Adobe Flash player

Avançament de la programació formativa i d'activitats de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local pel 2n semestre de 2015

Us presentem l'avançament de les accions formatives i activitats de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Celrà.

 

TALLERS D’ORIENTACIÓ LABORAL

 

  • Taller elaboració currículum.

Comptar amb un bon currículum és clau per tal d’augmentar les possibilitats de trobar feina. En aquest taller didàctic es donaran les eines per tal d’elaborar un bon currículum.

Horari: Dimarts de 9 a 10 h. Dies: 8 I 22 de setembre, 6 i 20 d’octubre, 3 i 17 de novembre i 15 de desembre de 2015.

Preu: Gratuït.

  • Taller “Com potenciar els teus punts forts per trobar feina?”

Taller didàctic on es donarà eines per l’autoconeixement i es treballaran les pautes bàsiques per afrontar una entrevista de feina.

Horari: Dijous, 17 de setembre de 10 a 11.30h, 8 d’octubre, 5 novembre i 3 de desembre de 2014.

Preu: Gratuït.

  • Taller “Feina activa”

Suport tècnic per a buscar feina a través del portal del SOC. Imprescindible portar fitxa d’inscripció a l’OTG i tenir correu electrònic.

Horari: Dijous de 9 a 10h. 10 i 24 de setembre, 8 i 22 d’octubre, 5 de novembre i 3 i 17 de desembre de 2015.

Preu: Gratuït.

  • Club de la Feina

El Club de la Feina és un espai destinat a la recerca autònoma de feina que disposa d'ordinadors, telèfon, taulers amb ofertes de treball de diverses fonts i personal tècnic de suport.
Per poder inscriure's a les nostres ofertes i donar-se d'alta, cal dur, el primer dia, un CV o bé fer prèviament el taller d’elaboració de currículums.

Horari: Tots els dimarts de 10 a 12h.

  • Curs: PNL per a disposar de recursos sòlids en la cerca d’un lloc de treball

Curs introductori a la PNL què suposa, com gestionem els pensaments, la millora de les competències comunicatives, com fer de l’actitud la millor aliada. Curs de 15 hores

Horari: Divendres de 9.15 a 12.15 h. Del 2 d’octubre al 6 de novembre de 2015.

Preu: Gratuït. A l’inici del curs s’haurà de dipositar una fiança de 10 euros que es retornarà si es compleix amb l’assistència completa del curs.

 

FORMACIÓ I ORIENTACIÓ PROFESSIONAL

 

  • Alfabetització digital per trobar feina

Curs introductori al món de l’ordinador, els seus perifèrics i el seu funcionament. Ideal per a persones que tenen nuls coneixements o bé per a aquelles persones autodidactes que tenen dubtes bàsics. Curs de 18 hores

Horari: Dilluns i dimecres de 9.15 a 10.45 h. Del 28 de setembre al 9 de novembre de 2015.

Preu: Gratuït.

  • Un pas més en el món de l’ordinador

Curs de segon nivell al món de l’ordinador, els seus perifèrics i el seu funcionament. Ideal per a persones que tenen pocs o mitjans coneixements o bé per a aquelles persones autodidactes. Curs de 18 hores

Horari: Dilluns i dimecres de 9.15 a 11.15 h. Del 16 de novembre al 16 de desembre de 2015.

Preu: Gratuït.

  • Curs per a l’obtenció del carnet de conductor de carretó elevador

Els curs consisteix en 15 hores teòriques i 5 de pràctiques per tal d’obtenir un títol homologat de conductor de carretó elevador. Informació i formació específica per al maneig segur d’aquests equips de treball, incloent els riscos derivats de la utilització dels mateixos, així com les mesures de prevenció i protecció corresponents segons el que es disposa en la llei 31/1995.

Data: Del 28 de setembre al 2 d’octubre de 9.30 a 13.30h.

Preu: 25 euros (Certificat mèdic no inclòs).

  • Curs Bàsic de Xarxes Socials per a persones en situació d'atur

En aquest curs s'ensenyarà una visió global de les principals xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram), més les principals pàgines de recerca de feina.  Curs de 10 hores

Horari: Dimarts i dijous. De 10 a 12h, Del 10 al 24 de novembre de 2015.

Preu: Gratuït.

COMERCIANTS, PERSONES EMPRENEDORES O EMPRESARIS -ÀRIES

 

  • Curs “Entén les teves factures”

A partir d’una sessió de joc de taula dirigida (Estalviador), desenvoluparem els conceptes necessaris que ens permetin retallar despeses i estalviar, a casa nostra i en la nostra petita empresa . Analitzarem totes les factures de la llar i de la pime , perquè la família i l'emprenedor puguin entendre clarament les seves factures , per tal d'estalviar i incrementar els seus estalvis i ingressos. La necessitat de portar un control de les despeses.

· L'elaboració d'un pressupost .

· Control de la despesa . Com estalviar en :

1. Subministraments :

2. Impostos :

3. Financers :

Adreçat a persones emprenedores i totes aquelles persones interessades en conèixer i millorar les seves finances. La sessió serà dirigida per l’economista José Ramon Blanco Cabaleiro.

Horari: Dimarts 13 i dijous 15 d’octubre de 2015 de 17 a 21h. Curs de 8 hores.

Preu: 10 euros.

  • Curs “D’emprenedor a empresari”

Aquest curs és la segona part del curs Educació Financera per a emprenedors . A partir d’una sessió de joc de taula dirigida (Esquirol i Gla ) desenvoluparem els conceptes bàsics perquè una vegada entesa la lògica financera de l'economia fem el canvi de mentalitat i ens atrevim a fer el pas des empleat autònom a l'empresari. L'elaboració d'una pla de negoci: La idea /El projecte/ El model Canvas/ L'arbre de decisions/ Creixement del Projecte /Legalitat /  Motivacions. La sessió serà dirigida per l’economista José Ramon Blanco Cabaleiro.

Horari: Dimarts 20 i dijous 22 d’octubre de 2015 de 17 a 21h. Curs de 8 hores.

Preu: 10 euros.

  • Taller de Motivació a la persona emprenedora per autoocupar-se

L’objectiu del curs és afiançar la motivació de les persones emprenedores i d’aquesta manera ajudar a madurar la seva idea de negoci. Observar casos pràctics i la simulació de diferents escenaris. Es treballaran els conceptes de Testeig de la idea de negoci, Lean Start Up. I posteriorment s’introduirà la metodologia del model de negoci Business Model Canvas.

Data: 7 d’octubre de 16 a 18h

Preu: Gratuït.

  • Seminari Comptable i Fiscal

Adreçat a microempreses, persones autònomes i/o persones que tinguin previst autoocupar-se. El curs aprofundirà en la comptabilització d’impostos, dels béns d’inversió i dels ingressos, càlcul de les amortitzacions, llibres registres obligatoris segons normativa obligatòria. Introducció a la web de l’AEAT. Confecció dels models 36-037-130-303-115-111.

Horari: Dijous de 16.30h a 20.30h. Dies 24 de setembre, 1-8-15 d’octubre de 2015

Preu: Gratuït. Acció inclosa dins el programa Catalunya Emprèn, subvencionada.

  • Conferència “Els 6 passos per atraure clients per Internet”

T’agradaria viure bé només de la professió que t’apassiona?

No saps com aconseguir més clients que contractin els teus serveis?

Quan intentes promocionarte per internet tens la sensació de perdre el temps i no veus resultats?

Si ets terapeuta, nutricionista, coach, assessor, consultor, formador, entrenador personal, interiorista, dissenyador... en definitiva, si treballes pel teu compte i els teus clients són persones, aquesta sessió t’obrirà un munt de possibilitats.

Avui en dia si no estàs a internet no existeixes, però tenir una pàgina web no és suficient perquè les persones confiïn en tu i et vulguin contractar. Hi ha moltes persones que et necessiten però encara no et coneixen. És la teva responsabilitat arribar-hi i fer que confiïn en tu per així poder-les ajudar.

En aquesta conferència descobriràs com promocionar-te a través d’internet de manera que et posicionis com un expert en el teu camp i atreguis clients que et vulguin contractar. Explicarem com establir relacions autèntiques i de confiança amb el teu públic, demostrant-los que realment t'importen i que saps com ajudar-los. D’aquesta manera aconseguiràs que els clients et vinguin a buscar en lloc d’haver-los de perseguir.

PONENT. Sandra Llinares

Fundadora de EscuelaEmprenderConExito.com i creadora del “Sistema Més i Millors Clients” per a professionals independents.

Coautora de “Coaching a la pràctica. 10 històries reals d’èxit” (Ed. Amat) i autora de “Conferencias que Venden” (ebook).

Màster en Coaching i Lideratge Personal (Universitat de Barcelona). Practitioner en Programació Neurolingüística (PNL). Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments per la UB.

Data: 22 d’octubre de 18.30 a 19.30.

Preu 5 euros.

  • Curs de creació i/o millora d’imatge d’empresa (logo i cartelleria)”.

El curs de creació i/o millora d'imatge d'empresa vol donar les eines de procés de creació de logos, implementació i implantació de la marca d'empresa. Es proposa que la persona participant aprengui les eines digitals que el portaran a determinar la seva imatge/logo.

Data: Del 5 d’octubre al 9 de novembre. Dilluns i dimecres de 19 a 21h. Curs de 20h

Preu: Gratuït. Aquesta és una de les accions formatives incloses en el programa Catalunya Emprèn.

  • Curs “Crea i gestiona la teva web corporativa sense ser informàtic amb Wordpress”

En aquest curs aprendrem a utilitzar el WordPress, l’alumnat adquirirà els coneixements necessaris del CMS (gestor de continguts) WordPress tan com a bloc corporatiu, com a web o com a botiga on-line. Amb aquest gestor la persona emprenedora serà capaç de disposar d'una web personal, botiga on-line o bloc, mitjançant diferents plantilles.

Data: Del 11 de novembre al 16 de desembre. Dilluns i dimecres de 19 a 21h. Curs de 20h

Preu: Gratuït. Aquesta és una de les accions formatives incloses en el programa Catalunya Emprèn.

  • Taller “Externalització del producte per mitjà del posicionament web (SEO, SEM i alta a buscadors emergents)”

Habitualment trobem empreses que opinen que el seu futur no passa pel SEO i que el posicionament SEO simplement és un mètode més de marketing online, una estratègia que al cap i a la fi, o forma part del seu marketing mix i que podrà utilitzar en major o menor mesura però que no és fonamental pels seus interessos.

Es parla moltes vegades del famós 7, que és el recorregut que realitza la vista d'un usuari quan visita una web, quan el que visita és una pàgina de resultats de Google, el famós 7 és un triangle d'or.

Data: Del 11 al 25 de gener de 2016. dilluns i dimecres. Curs de 10 hores.

Preu: Gratuït. Aquesta és una de les accions formatives incloses en el programa Catalunya Emprèn.

  • Curs Inicial de Xarxes Socials per a comerços, persones emprenedores i empreses

En aquest curs s'ensenyarà una visió global de les principals xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram). Una gran oportunitat per dinamitzar el comerç també a la xarxa. Curs de 6 hores

Horari: Dilluns i dimecres, de 19 a 21h. De l'1 al 8 de febrer de 2016.

Preu: Gratuït.

DESENVOLUPAMENT LOCAL

 

  • Taller “Com treure profit al meu establiment/ restaurant/ casa rural?”

L’objectiu del curs és oferir recursos de millora de negoci, aplicar diverses tècniques de motivació per a la millora del negoci, potenciar l’emprenedoria dins el propi negoci, oferir accions dirigides a que l’empresari augmenti la clientela.

Adreçat a emprenedors/es, empresaris, gerents de cases de turisme rural, allotjaments, restaurants, estudiants, guies turístics, i professionals del món del turisme.

Data: 7 d’octubre de 10 a 14h.

Preu: Gratuït.

  • Descoberta del territori: Descens en caiac de Celrà a Flaçà

El diumenge 20 de setembre descobrirem el paisatge de ribera del riu Ter al seu pas pels municipis de Celrà, Bordils, Sant Joan de Mollet i Flaçà, en una activitat lúdico-esportiva.

Per a participar-hi caldrà portar: banyador i samarreta, tovallola, calçat apte per caminar pel riu, aigua, cream solar biodegradable i gorra pel sol. És imprescindible saber nedar.
Edat mínima dels participants, 8 anys.

Data: 20 de setembre. Sortida de l’Estació de Tren de Celrà a les 10h. Durada aproximada 4 h.

Preu: 20 €.

 

 

Inscripcions:

https://docs.google.com/forms/d/1JRjaKdTGc560u92TuMQTv0w7U14_KJnfP0rPh_xxWd0/viewform?usp=send_form