Get Adobe Flash player

Ja es pot sol·licitar la targeta d'ús de la deixalleria comarcal de Celrà

Els veïns i veïnes de Celrà poden sol·licitar la seva targeta magnètica com a usuaris de la deixalleria. Aquesta targeta serveix per accedir i registrar les visites a les instal·lacions de la deixalleria comarcal de Celrà. Una vegada omplert, es pot fer arribar el formulari a l'ajuntament de Celrà o a la mateixa deixalleria. Quan s'hagi tramitat la sol·licitud, la targeta s'enviarà mitjançant correu postal.

Podeu omplir el document PDF de sol·licitud, signar-lo digitalment i enviar-lo per correu electrònic a l'adreça mediambient@celra.cat.

També podeu imprimir-lo un cop omplert, signar-lo a mà i portar-lo a l'ajuntament o a la deixalleria.

Us podeu descarregar el document a l'enllaç: [formulari de sol·licitud de targeta del servei de deixalleria].

Els tipus de residus que podeu portar a la deixalleria són:

- RESIDUS ESPECIALS (tòxics i perillosos): pintures, vernissos, dissolvents, bases, tòners, piles, medicaments, fluorescents, termòmetres, radiografies, olis minerals, esprais, bateries, insecticides, pesticides, ferralla electrònica, electrodomèstics amb CFC, i qualsevol altre producte amb un envàs que presenti una etiqueta de perillositat (taronja).
- RESIDUS MUNICIPALS RECICLABLES: paper i cartró, envasos de plàstic, envasos de vidre, roba, olis vegetals, ferralla, restes de poda i jardineria.
- ALTRES RESIDUS MUNICIPALS: runes i restes d'obres menors, mobles i electrodomèstics sense CFC, fustes, vidres de cotxe, vidre pla i vidre armat.

Us recordem que la deixalleria està situada al polígon industrial, al carrer Espinau s/n, i el seu horari és dilluns a divendres de 15 h a 19 h i els dissabtes de 9 h a 14 h i de 16 a 19 h. Tel 972 49 34 84.