Get Adobe Flash player

A Celrà, menys fumar i més caminar

El dimecres 31 de maig se celebra el Dia Mundial Sense Fum, un dia que té per objectiu sensibilitzar la població, i especialment el col·lectiu de joves, de la importància que té per a la salut el fet de no iniciar-se o abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum. El lema per aquest any 2017 és: Menys fumar i més caminar.
Per aquest motiu, les àrees de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Celrà, la Zona Jove de la Llera del Ter, l’Equip d’Atenció Primària de Celrà i l’Institut de Celrà han organitzat una acció conjunta que es farà, el mateix dia 31 durant el matí, davant l’Institut de Celrà, al carrer Països Catalans.
L’acció comptarà amb diferents espais en els quals es podrà trobar informació relativa als efectes del tabac, fer-se proves per conèixer l'edat pulmonar, participar en una activitat física i d’altres jocs i activitats.
Per dur a terme l’acció es tallarà l’accés, al carrer Països Catalans, a vehicles des de les 9.15 h fins a les 13 h del dimecres 31 de maig.
Per això demanem que respecteu els horaris per poder desenvolupar l’activitat de forma correcta.
Us agraïm la vostra col·laboració i us animem a participar-hi.

Àrees de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Celrà, Zona Jove de la Llera del Ter, Equip d’Atenció Primària de Celrà i Institut de Celrà