Get Adobe Flash player

Les àrees d'Educació i Joventut posen en funcionament l'Aula d'Estudi

Aula Estudi. jpgDes de les àrees de joventut i educació de l'Ajuntament de Celrà, amb la coordinació de l'Institut de Celrà, posem en funcionament una AULA D'ESTUDI al local jove de Celrà. 

Cada dilluns i dimecres de 16 a 17.30 h obrirem l'AULA D'ESTUDI perquè els i les alumnes d'ESO de l'INS de Celrà puguin fer els treballs o els deures que els proposen els professors/es de l’institut. Des de l'Ajuntament i l'Institut de Celrà s'ha fet una selecció dels 10 alumnes que formaran part de l'aula d'estudi. 

 

L’objectiu principal d’aquest servei és proporcionar a l’alumne/a eines per crear hàbits d’estudi, a través d’un espai fix i adequat i amb el suport d’una professional. Des d’aquesta aula d’estudi es farà un seguiment de la feina de l’alumne/a i del seu rendiment. S’ha de remarcar que no es tracta de classes particulars sinó que es vol proporcionar un espai adequat i recursos per l’estudi i fer els deures i treballs de l’institut.

A l'espai disposarem de 7 ordinadors i diferents materials per a l'estudi del jovent celranenc.

"Mai consideris l'estudi com una obligació, sinó com una oportunitat per endinsar-te en el bell i meravellós món del saber". 
Albert Einstein